Dekor Style

Konforlu Teras Dekorasyon Fikirleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Özellikle bahar ve yaz aylarında rahat bir nefes aldığımız en keyifli alanlardan biri olan balkonlar ve teraslar, sizin zevkinize ve ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde dekore edildiği takdirde tüm dinlenme anlarınızı geçirmek isteyeceğiniz en rahat yer olacaktır . Büyük veya küçük bir terasınız varsa bize göre gerçekten çok şanslısınız ,yaklaşan baharın ve yazın tadını çıkarabileceğiniz en keyifli yer olarak tasarlamak istediğiniz bu harika alanlar , rahat oturma grupları , şık bir şemsiye veya tente altında hoş bir yemek masası , şezlonglar ve minderler ile rahatlığı ikiye katlayacağımız bu güzel bölümler rengarenk mevsim çiçekleri ve değişik bitkilerle bahçe rahatlığına ulaşacaktır.

Değerli okurlarımız 2017 yılının mayıs ayına girmiş olmakla birlikte artık yaz mevsiminin hava koşullarını hissetmeye başladık. Ve doğal olarak kendimizi açık hava alanlarına atmış durumdayız. Sıcak hava koşullarından havadar yerler tercih ettiğimizden ötürü seçenekler arasında teraslarımız da yer almaktadır. Teraslarımız hem kış mevsiminde hem yaz mevsiminde de tercih edilse de sıklıkla yaz aylarında kullanılır. Yaz aylarında serin havalarda terasımızda dinlenebilir, misafirlerinizi terasımızda ağırlayabilirsiniz. Hem kendiniz için hem de misafirleriniz için konforlu bir teras dizaynı tasarlamalısınız ki burada geçirdiğiniz zaman dilimi daha rahat ,eğlenceli geçsin.

Bahçe Ve Balkon dekorasyonu içinde olduğu gibi teraslarımız da da aynı konforu yakalayabilirsiniz , güneşe ve yağmura dayanıklı bahçe mobilyaları , salıncaklar , şezlonglar , masa ve sandalyeler , iç açan bitkilerin hoş kokuları ve renkleri ile içinden çıkmak istemeyeceğiniz rahatlıkta etkileyici bir Konforlu Teras Dekorasyon Fikirleri  ile sizinde terasınız göz alıcı bir şıklığa sahip olacaktır .

Teraslarımız genelde doğayı evimizde yaşayacağımız ortamlar değil midir? Ben her tür çiçeğe bitkiye bakamam zamanım yok uğraşamam diyorsanız. Terasımızda uzun ömürlü dayanıklı bitkilerden ve çileklerden satın alalım. Her türlü hava şartlarına dayanımı yüksek çiçeklerle her daim terasımızda bir canlılık olsun ki doğayı birazcık olsun yaşayın.

Evinizin terasının yapısını ve büyüklüğünü göz önüne alarak karar vereceğiniz dekorasyon modeli ile keyifli bir sezon sizleri bekliyor , sizler için seçtiğimiz oldukça şık 2016 Teras Dekorasyonu Modelleri arasından en şık modeli seçerek kendi terasımızda harikalar yaratabilirsiniz , bunun için yapmanız gereken tek şey galerimizde yer alan modelleri dikkatle incelemeniz olacaktır .

Teras dekorasyonunda önemli olan unsur mobilya grubu tercihinizdir. Seçtiğiniz mobilya grupları sizi rahat ettirmelidir. Böylelikle daha sıcak bir ortam oluşacaktır. Ayrıca teras dekorasyonun uzda ana bir tema belirlemelisiniz. Ek olarak terasımızda çiçeklere yer vererek görsel açıdan güzelleştirdikten sonra dinlenmemize de yardımcı olabilirsiniz. Kuş sesleri gibi efektlerde teraslarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Şimdi sizlerle beraber site çalışanları tarafından derlenen birbirinden şık teras dekorasyonlarını fotoğraflar eşliğinde inceleyelim.

Teras ve Balkon Dekorasyon Detaylı Fikirleri 2017

Değerli okurlarımız bildiğiniz üzere evlerimizde mevsimler değiştikçe dekorasyon bazında işlemler yapmaktayız. Mevsimler değiştikçe dekorasyon stilleri ve renklerinde farklılıklar meydana gelmektedir.   Yaz mevsiminin başlangıcında olduğumuz bu dönemde insanlar açık havalarda vakit geçirmek istemektedir.

Evlerimizin açık havaya sahip yerleri ise balkon ve teraslardır. Bu nedenle yaz mevsiminde akşamüstünden itibaren gecenin geç vakitlerine kadar teras ve balkonlarımızda vakit geçirmekteyiz. Bu sebepten ötürü balkon ve teras dekorasyonu daha önemli bir hale gelmiştir. Yaz aylarında sıklıkla kullanacağımız teras ve balkon dekorasyonuna oldukça özen göstererek hareket etmeliyiz.

Balkon ve teras dekorasyonlarında dikkat etmemiz gereken birtakım unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurların başında ise şunlar gelmektedir. Teras dekorasyonunuzun en önemli eşyası oturma grubudur. Oturma gruplarını tercih etmeden önce terasınızın boyutlarını göz önünde bulundurarak hareket ediniz.

Aksi takdirde koltuk takımlarınız terasınıza sığmayabilir. Bunun dışında ise koltuk takımlarını tercih ederken dikkat edeceğiniz husus konfor ve rahatlıktır. Uzun süre teras ve balkonlarınızda vakit geçireceğinizden dolayı oldukça konforlu bir koltuk takımı seçmelisiniz.

Ayrıca teras ve balkonlarınızda misafirlerinizi de ağırlayacağınızdan ötürü konfor oldukça önemli bir konu haline gelmiştir. Koltuk takımın seçerken dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta ise koltuk takımının rengidir. Teras dekorasyonunuzun ana tema ve rengine uyumlu bir renk seçmelisiniz.

Ayrıca dekorasyon dünyasının trend renklerinden olması dekorasyonunuza şıklık katacaktır. Koltuk takımında dayanıklılıkta oldukça önemlidir. Terasımız güneş ışınlarına maruz kalacağı için koltuk takımlarının renklerinde solma meydana gelebilir. Bu nedenle koltuk takımlarının kaliteli bir  malzemeden yapılmış olması gerekmektedir.

Teras dekorasyonun çeşitli masa modellerine yer veriniz. Masalar terasınızda yemek ve çay içme keyfinize yardımcı olacaktır. Terasınızın boyutuna göre bir masa modeli seçebilirsiniz. Ayrıca teraslar aksesuar kullanımına oldukça yatkındır. Birçok aksesuar kullanarak teras dekorasyonunuzu daha şık bir hale getirebilir ve misafirlerinizi de terasınıza hayran bırakabilirsiniz.

Sevgili okurlarımız görseller bizlere dekorasyon anlamında bir fikir ve ilham olarak daha etkilidir. Bu nedenle sizler için inceleyip araştırdığımız birbirinden şık teras dekorasyonlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ