Dekor Style

İstikbal Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

İstikbal yatak odası fiyatları 2023 listesi açıklandı. İstikbal ev dekorasyonunda her oda için birbirinden şık, modern ve kullanışlı eşyalar üretmektedir.  Bu odalardan birisi de yatak odalarıdır. İstikbal yatak odalarında komple takımlar üretmektedir. İstikbal yatak odası fiyatları 2023 güncel listesini sizler için hazırladık. İndirimli yatak odası takımları arıyorsanızda en doğru adreste olduğunuzu unutmamalısınız. Bu yatak odası takım koleksiyonlarını teker teker inceleyelim. Fiyatlar güncel olup, her yatak odası takımı altında fiyatlar yazmaktadır.

 

İstikbal Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

 

İstikbal Talia Yatak Odası Takımı

İstikbal Talia Yatak Odası Takımı 30.220,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal mobilya son zamanlarda yapmış olduğu tasarımlar ile isminden söz ettiriyor. Talia yatak odası takımı oldukça şık ve gösterişli olduğunu söylemek sanırım doğru olacaktır. Yerden yüksek ve temizlenebilir yapısı ile titiz ev hanımları için oldukça güzel ve ferah yaşam alanı sunuyor.

 

Lorea Yatak Odası Takımı

Lorea Yatak Odası Takımı 26.602,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal Retro Yatak Odası Takımı

İstikbal Retro Yatak Odası Takımı 26.594,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal Mary Yatak Odası Takımı

İstikbal Mary Yatak Odası Takımı 30.036,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal Vista Yatak Odası Takımı

İstikbal Vista Yatak Odası Takımı 17.075,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal Misty Yatak Odası Takımı

İstikbal Misty Yatak Odası Takımı 26.342,00 TL (2.9.2022)

 

İlk olarak İstikbal Elite yatak odası takımı ile başlayalım. Bu takım odası yatak, dolap, komodin ve makyaj masasından oluşmaktadır. Elite yatak odası takımı klas ve zarif görünümü ile dikkatleri üzerinize çekerken bu takımda beyaz ve altın sarısı rengi birlikte kullanılmıştır. Bildiğiniz üzere altın sarısı rengi odayı daha şatafatlı bir hal almasını sağlayacaktır. Gardırop modelini kendiniz belirleyebilirsiniz. İster beş kapılı ister altı kapılı isterseniz sürgülü kapı modeline sahip bir modeli seçebilirsiniz.

İstikbal yatak odası takımı koleksiyonunda yer alan takımlardan birisi de Rustik yatak odası takımıdır. Oldukça şık ve modern bir model olan bu takımda hoş renkler kullanılmakla beraber kanserojen maddeler içermemektedir. Ayrıca Rustik yatak odası takımında yüksek ayaklar tercih edilmiştir. Böylece kadınlar tarafından daha kolay temizlenebilecektir. Bu takım içinde yer alan makyaj masasında elips şeklinde ve üzerinde süslerin bulunduğu bir ayna modeli tercih edilmiştir.

 

İstikbal Serra Yatak Odası - Krom

İstikbal Serra Yatak Odası – Krom 34.012,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal Venon Yatak Odası Takımı

İstikbal Venon Yatak Odası Takımı 27.941,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal Roxy Yatak Odası Takımı

İstikbal Roxy Yatak Odası Takımı 14.782,00 TL (2.9.2022)

 

İstikbal Blanca Yatak Odası Takımı

İstikbal Blanca Yatak Odası Takımı 42.625,00 TL (2.9.2022)

Yatak odalarınızda İstikbal markasının tercih edebileceğiniz modellerden bir diğeri ise Gold yatak odası takımıdır. Gold yatak odası takımı E1 standartlarında olan malzemeden yapılmıştır. Ayrıca bu takımda yatak, dolap, komodin ve makyaj masası bulunmaktadır. Dolap kapasitesi oldukça geniş olan bu takım odası şık bir tasarıma sahiptir.

İstikbal yatak odası takımlarının bazı modellerinde Led ışıklar kullanılarak daha hoş bir görünüm elde edilmiştir. Daha dikkat çekici bir hal alan yatak odası takımlarının dolaplarında ise yavaşlatıcı sistemler kullanılmıştır. Bu sistem sayesinde dolaplarınızın ani ve şiddetli çarpma sorunu ortadan kalkacaktır. Bunun yanı sıra yatak odaları için tasarlanan dolaplarda birçok sayıda bölmeler bulunmaktadır. Dolabınızı ve bu bölmeleri depolama alanı olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ve yatak odanızdaki gereksiz eşyalarınızı dolaplarınızda saklayarak odanızı daha geniş ve ferah bir görünüme ulaştırabilirsiniz.

Yaşam alanlarına konforu ve şıklığı taşıyan mobilyalar , doğru tercihler yapıldığı takdirde yıllarca rahatlığı ve sağladığı konforu ile mekanlarda tarz bir dekorasyona öncülük edecek son derece önemli parçalardır. Evinin dekorasyonunda estetik kadar kalitenin de önemli olduğunu düşünenlerin tercihi olan İstikbal mobilya , tasarladığı her ürününde sağlamlık , dayanıklılık , kalite ve estetiği ön planda tutuyor.

Yatak Odası Dekorasyonu için en kullanışlı ve en şık mobilyaları tasarlayan yılların deneyimli markası İstikbal , özellikle yatak odalarının ihtiyaç duyduğu geniş depolama alanları yaratarak bayanların beğenisini kazanıyor. İstikbal mobilya yatak odası modelleri bazalı veya bazasız yatakları, komidinler, şifonyerler, şık yatak başları ve odalarda neredeyse tüm düzeni sağlayan gardropları ile hayranlık uyandırıyor.

Geniş iç hacimli gardroplar zenginleştirilmiş iç dizaynları, sürgülü veya kapaklı modelleri ile her tarz yatak odası için inanılmaz şık model seçenekleri sunuyor. Doğal ahşabın her renk tonu, siyah, beyaz krem renk tonları ile oldukça modern ve estetik modelleri bizlerin beğenisine sunuyor. Yeni bir yatak odası almayı düşünüyorsanız markanın yeni sezon yatak odası modellerini mutlaka mağazalarına giderek yakından görmelisiniz, sizler için seçtiğimiz en güzel modelleri galerimizde inceleyerek önceden bir fikir edinebilirsiniz.

Çok Kullanışlı Duvar Tipi, Duvara Monte Yatak Modelleri

İstikbal Mobilya Sürgülü Gardrop Modelleri ve Fiyatları

Bellona Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Doğtaş Mobilya Yatak Odası Modelleri


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ