Dekor Style

Bellona Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Bellona yatak odası takımları ve fiyatları incelendiği zaman yeni çıkan modellere göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle seçim yapacağınız modelleri iyi incelemeniz ve ona göre alım yapmanız gerekmektedir. Ev dekorasyonu hakkında her gün güncellenmekte olan sitemizde bugün yatak odası dekorasyonlarını ele alıp inceleyeceğiz. Ülkemizin mobilya alanında öncü firmalardan olan Bellona’nın tasarlamış olduğu birçok yatak odası takımı bulunmaktadır.

Bellona markasının 2022 yılına ait yatak odası takımı koleksiyonunda yer alan Palais modeli en çok tutulan modeller arasında yer almaktadır. Palais yatak odası takımında yer alan yatak, dolap, makyaj masası, ayna ve komodinlerde opak beyaz ve ceviz rengi tercih edilmiştir. Oldukça şık ve modern bir tasarımı olan bu takımda yer alan eşyalarda rahat temizlenebilir özelliğine sahip olması için yüksek ayak teknolojisi kullanılmıştır. Ayrıca dolap ve makyaj masası çekmece, kapaklarında ani çarpmalar sonucu olabilecek zararları karşılık yavaşlatıcı bir mekanizma bulunmaktadır. Karyola ve dolap modeli seçerken odanızın boyutlarını göz önünde bulundurarak uygun ebatlarda olan gardırop modelini seçmelisiniz.

Bellona markasının ikinci bir yatak odası takımı Lantes’dir. Lantes yatak takımı modelinde kullanılan renkler genel olarak ceviz ve fildişi rengidir. Özellikle yatak başlığının modern bir görünüm olması ile kadınların dikkatini çeken bu yatak takımı modelinde kanserojen madde içermeyen malzemeler kullanılmıştır. Ayrıca makyaj masasında geceleri daha kolay bir kullanım sağlanabilmesi için led aydınlatmalar kullanılmıştır. Yatak odası takımı fiyatları ise modele ve içerisinde bulunan özelliklere göre değişiklik gösterebilir.

Bildiğiniz üzere son zamanların en popüler tarzlarından birisi Avangard’dır. Avangard tarzı ilk olarak salonlarda ön plana çıksa da zamanla kendisine yatak odalarında da yer bulmuştur. Bellona Avangard tarzını yansıttığı yatak odası takımlarından birisi de  Angel yatak odasıdır. Genel olarak bu takımda beyaz renkler hakim olsa da zaman zaman fildişi rengine de yer verilmiştir. Ayrıca beyaz rengin yanı sıra altın sarısı çizgilere yer verilmiş, bu çizgiler sayesinde zarif bir lüks bir görünüme kavuşmuştur.

Son zamanlarda canlı ve pastel renkler giderek ön plan çıkmış ve bu renkler zamanla her odada kullanılmaya başlanmıştır. Bellona canlı ve pastel renkleri beğenen insanlar için bu tarzda bir yatak odası takımı dizayn etmiştir. Oslo adının taşıyan bu yatak odası takımında  yeşil, krem ve meşe rengi tercih edilmiştir. Her bütçeye uygun yatak odası takımları bulunan Bellona’nın yatak konfor seviyesi de oldukça yüksektir. Şimdi birlikte Bellona’nın 2023 yılına ait yatak odası takımlarını fotoğraflarımızla birlikte inceleyelim.

Birbirinden farklı tasarım ve modelleri arasında olan yatak odası takımları ve fiyatları incelendiği zaman aşağıda yer alan modelleri inceleyebilirsiniz.

  • Palais Yatak Odası Takımı
  • Lantes Yatak Odası Takımı
  • Angel Yatak Odası Takımı
  • Sierra Yatak Odası Takımı
  • Oslo Yatak Odası Takımı
  • Sementa Yatak Odası Takımı
  • Liona Yatak Odası Takımı
  • Vienza Yatak Odası Takımı

Yukarı da yer alan bu modelleri inceleyerek sizlere alınıp alınmayacağı konusunda bilgi vereceğiz.

Mariana Bellona yatak odası takımı oldukça lüks ve kullanım bakımından güzel takımlar arasında yerini almaktadır. Eğer geniş yatak odasına sahip iseniz bu oda size göre olabilir. Fiyatını incelediğimiz zaman ise bugün ki fiyatı 26.980 TL olarak listelenmiştir. Bu fiyat peşin fiyatı olup vadeli fiyatı ise 28.599 TL’dir.

Sanvito Bellona yatak odası oldukça kullanışlı ve 6 kapaklı dolap, yatak, başlık ve iki tane komidinden oluşmaktadır. Tasarım olarak oldukça lüks ve kaliteli olmasına rağmen krem rengi tasarımı ile gözleri üzerine toplamaktadır. Sanvito yatak odası takımı fiyatı incelendiği zaman 15.188 TL peşin fiyatıdır. Eğer taksitle almak isterseniz ise bugün ki fiyatı ise 16.100 TL olarak görülmektedir.

Bellona yatak odası takımları incelendiği zaman birbirinden farklı ve çeşitte takımlar bulunmaktadır. Bu takımlar arasında en çok kullanılan ise sizin tercih edebileceğiniz takım olarak söyleyebiliriz. Ama alım yapmadan önce iyi karar vermeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Yatak odası takımı çünkü önemli olmakla birbikte sık sık alınan bir eşya olmadığı için bu konuyu iyi incelemeniz gerekmektedir.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ