Dekor Style

İstikbal Ucuz Yemek Odası Takımı Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Mobilya denince akıllara artık istikbal geliyor, bu nedenle ucuz yemek odası takımı konusunda da İstikbal üstüne marka bulunmuyor dersek yeridir. Kalitesi ve kullanışlı olması sebebi ile gün geçtikçe ismini daha da bir üst seviyeye çıkarıyor. Ülkemizin mobilya alanında ünlü ve öncü markalarından biri olan İstikbal’in bugün yemek odası takımı modellerini inceleyeceğiz. Genel olarak oldukça şık ve modern bir tasarıma sahip olan bu yemek odası takımları dayanıklı yapısı ile de ön plana çıkmaktadır.

İstikbal’a ait ilk yemek odası takımının adı ise Gold yemek odası takımıdır. Bildiğiniz üzere değerli okurlarımız sağlık en önemli konudur. Bu nedenle yemek odası takımlarında sağlığımıza zarar vermeyen malzemelerin kullanıldığı yemek odası takımları tercih edilmelidir. Nitekim İstikbal’in tüm yemek odası takımlarında insan sağlığına zarar veren kanserojen maddelerin bulunduğu malzeme kullanımında ivedilikle kaçınılmıştır. Ayrıca bu takım içinde yer alan vitrin ve aynalarda temperli cam kullanılmıştır.  Temperli cam diğer camlara oranla daha dayanıklı bir yapısı bulunmaktadır. Ayrıca  büfe ayna elips şeklinde tercih edilmiştir.

Gri Yemek Odası Takımı

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda en çok tercih edilen modeller arasında gri yemek odası takımları yer almaktadır. Her zaman şıklığın ve asaletin simgesi olma yolunca ilerleyen bu renk İstikbal Mobilya için de değişilmez bir tasarım haline geldi. Gri koltuklu yemek odası takımı fiyatı olarak da oldukça tercih sebebi.

istikbal yemek odası takımı

elizya yemek odası takımı

Elizya takımı incelediğimiz zaman da bu şıklık oldukça kendini gösteriyor. Halı ile kombin edildiği zaman halı yemek odası kombini oldukça birbirine yakışıyor.

İstikbal Lila Yemek Odası Takımı

Lila ve gri ton uyumlarının bir araya gelerek oluşturduğu bu model tarzından bahsettiriyor. Görüş olarak ise klasik çizgileri üstünde taşıyan gusto lila yemek takımı oldukça klasik severler için bir tasarım harikası.

istikbal lila yemek odası takımı

istikbal lila yemek odası takımı

İkinci bir yemek odası takımı ise Rustik’tir. Rustik yemek odası takımına genel olarak beyaz renk hakimdir.  Bu takım içerisinde yer alan ünite ve eşyalarda yüksek ayak teknolojisi hakimdir. Bu sayede odanızda daha kolay bir temizlik yapma imkanınız olacaktır.  Rustik yemek odası  takımında tv ünitesi ve tv sehpası da yer almaktadır. Bu yemek odası takımının fiyatı ise 4790 TL’dir.


Bu tercih edebileceğiniz yemek odası takımlarından birisi de Baron’dur. Baron yemek odası takımı 6 kişilik olarak geçse de ihtiyaç durumunuza göre 8 kişilik bir kapasiteye ulaşmaktadır.  Takım içinde olan sandalyelerde nakış ve püsküller kullanılarak hoş bir görünüm elde edilmiştir. Oldukça lüks ve şatafatlı bir görünümü olan bu yemek odası takımının fiyatı ise  maksimum 6490 TL’dir.

Son olarak ise İstikbal’in inceleyeceğimiz yemek odası takımının adı Romance’dir.  Romance yemek odası takımındaki ünitenin köşelerinde süsler, dekoratif süsler yer almaktadır.  Ayrıca ünite kapaklarında derzli klapa uygulaması mevcuttur. Yemek masasında kitabeli özellik bulunmaktadır. Bu yemek odası takımında tüketicilerin bütçesine ve zevkine iki farklı sandalye modeli bulunmaktadır. Tıpkı diğer modellerde olduğu gibi yüksek ayak teknolojisi uygulanmıştır.

Şuanda en ucuz yemek odası takımı ise, Roxy Yemek Odası Takımı diyebiliriz. Uzun uzun istikbal mobilyanın en ucuz yemek takımları arasında gezindik. Fakat en ucuz olarak Roxy yemek odası takımını bulduğumuzu söyleyebiliriz. Roxy yemek odası fiyatı 9765 TL olarak bilinen bu yemek odası takımı için kullanılan malzeme ise suntalem. E1 standartlarına uygun üretilmiş, kapak stoplama sistemi, kolay temizlenebilir yüksek ayak gibi özellikleri bulunmaktadır.

Roxy Yemek Odası Takımı

Roxy Yemek Odası Takımı


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ