Dekor Style

Mutfak Masası Modelleri ve Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Mutfak masası modelleri ve fikirlerini siz değerli blog takipçilerimiz için bu yazımız da derledik. Sizler için hazırladığımız mutfak masası modellerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Mutfak masası modelleri arasından hoşunuza gideni seçebilir ve beğendiğinizi inceleyebilirsiniz.

Değerli okurlarımız bugün sizlerle yine farklı bir konu dahilinde buluşuyoruz. Bugün sizlere bilgilerimizi aktaracağımız konu ise mutfak masa tercihleriniz hakkında olacaktır. Bayanların daha çok vakit geçirdiği mutfaklarda zaman zaman ailelerde bulunmaktadır. Genellikle yemek saatlerinde maaile mutfakta olur. Bütün ailenin bulunduğu bu zaman saatleri içerisinde genel olarak mutfak masaları kullanılmaktadır. Mutfak masalarının değerini daha da arttıran bu özellik nedeniyle bizlerde bu konu hakkında geniş kapsamlı bir çalışma yürüttük. Bu çalışmamız sonucu elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaşmış durumdayız. Şimdi dilerseniz mutfak masası seçerken işini kolaylaştıracak bilgileri aşağıda sizlerle inceleyelim.

Sevgili okurlarımız ilk olarak mutfak masalarınızı tercih ederken mutfak boyutunuzla masa boyutunuzun uyumlu olması gerekmektedir. Eğer ki mutfak  boyutunuz küçük ise daha özenle bir seçim yaparak fazla alanı kaplamayacak bir masa modeline yönelmelisiniz. Mutfak boyutunuz küçük ise yuvarlar masa tercihi sizler için doğru seçimler arasında yer alacaktır. Diğer bir doğru seçim ise katlanabilen masa modelleri olacaktır. Çünkü bu masa modelini sizin işlerinizi kolaylaştırdığı gibi mutafağınızda da fazla yer kaplamayacaktır.

İkinci olarak ise mutfak masanızın modeli ve rengi itibariyle mutfağınızla mükemmel bir uyum yakalamasını sağlamalısınız. Ayrıca yukarıda bahsetmedik ama mutfak boyutunuz büyük ise dikdörtgen şekillde tasarlanmış masa tercihlerinde bulunabilirsiniz.

Üçüncü olarak ise mutfak masalarınızın çabucak yıpranmasını istemiyor iseniz dayanıklı ve sağlam malzemelerden yapılmış masa modellerini tercih edebilirsiniz. Tabiki çabucak kirlenmemesini de istemediğmizden ahşap modellere yönelebilirsiniz.  Ayrıca mutfak boyutunuz kare ise kara bir masa modeli dikdörtgen ise dikdörtgen bir masa modeli tercihinde bulunarak mutfağınızın şık bir hal almasını sağlayabilirsiniz.

Son olarak mutfak masası tercihinde bulunurken masanın köşe bölümlerinin çıkık ve sivri olmamasına özen gösteriniz.

Mutfak Masası Fikirleri

Mutfak Masası Fikirleri

Demir ayaklı mutfak masası modelleri arasında olan bu model oldukça güzeldir. Cam mutfak masası ise farklı bir hava katmaktadır. Özellikle de renk tasarımı kendini gösteriyor.

Mutfak Masası Modelleri

Mutfak Masası Modelleri

İstikbal Mutfak Masa ve Sandalye Modelleri Galerisi

 

En Şık Mutfak Masası Modelleri ve Fikirleri Galerisi

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Hosting Italia dedi ki:

    Mutfaga masa secilirken dikkat edilmesi gereken en onemli nokta mutfag?n olculeridir. Mutfakta tercih edilecek yemek masalar?n?n mutfag?n buyuklugune gore secilmesine ve ozellikle mutfak kucuk ise yer kaplamayacak tarzda bir masa tercih edilmesine ozen gosterilmelidir.

    1. DekorStyle dedi ki:

      İlginize Teşekkürler.

BİR YORUM YAZ