Dekor Style

Yeni Moda Modern Yemek Masası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Ev dekorasyonunda en etkileyici mobilyalardan biri olan yemek masaları, salon dekorasyonu içerinde de en çok dikkat çeken tasarımlardır. Salonlarda kullanılan dekorasyon tarzı, mobilyalar, ev tekstili ürünleri, renkler ve desenlerle mutlaka uyum içinde olması gereken masa takımları, özel yemek davetlerinin uzun süren sohbetlerinde sandalyelerini rahatlığı ile keyfinizin devamını sağlayacak şekilde tasarlanmış olmalıdır. Günümüzün modern dekorasyonlarında eskiden olduğu gibi mobilyaların takım halinde olması gerekmiyor, yemek odalarında her parça birbirine uyumlu aynı tarz ama farklı olabilir.Sizlerde salonlarınızda bulunan yemek odalarınızda bu gibi bir şıklık yakalamak istiyorsanız 2023 Yemek Masası Modelleri arasından bir tercih yapabilirsiniz.

Yeni moda modern yemek masaları ahşap ve cam tasarımlar gibi bir çok değişik alternatifler sunuyor. Yemek odası tasarımı yapıldığı zaman oldukça önemli olan ve görsellik katan her zaman yemek masası olmuştur. Camın her rengini ve ahşabın her rengini bulabileceğiniz son derece şık bir koleksiyonu sezon modelleri arasından seçerek sizler için hazırladık. Renkleri evinizin dekorasyonunda kullanmayı seviyorsanız içinizi ısıtacak canlı renklerin kullanıldığı bu harika masa takımları ile misafirlerinize unutulmaz yemek davetleri vererek, yemek odanızın dekorasyonundan uzun süre söz ettirebilirsiniz. Yeni bir yemek masasına ihtiyaç duyuyorsanız sizler için seçtiğimiz modelleri galerimizde incelemenizi tavsiye ederiz. Pierre Cardin mobilya yemek odası modellerini incelediğimiz zaman oldukça farklı modelleri olduğunu sizler de göreceksiniz.

 

Birbirinden farklı ve tür de yer alan yemek odası takımları arasında birçok model bulunmaktadır. Aşağıda görmüş olduğunuz beyaz lake mutfak masası oldukça etkili ve güzeldir. Özellikle misafirler için hazırlanan yemek masaları denildiği zaman aklımıza gelen ilk tasarımlar arasında yer alır. Sandalyelerini incelediğimiz zaman hafif çiçek desenli sandalye modelleri de oldukça güzel ve etkilidir.

PANELLO Yemek masasi Modelleri Ripoli

Klasik yemek odası takımı, klasik modelleri seven kişiler için oldukça önemli ve biçilmiş kaftandır. Bu nedenle Özellikle lake krem rengi yemek masası tercih edilmesi gerekir. Yemek masası ile uyumlu lake konsol aldığınızı da düşünürsek oldukça uyumlu ve güzel gözükecektir.

modern yemek masasi modelleri

Siyah cam yemek masası isteyen çiftler için oldukça etkili ve güzel olan bu yemek masası, farklı modeller içerisinde hayalinizde ki yemek masası modeli olabilir. Oldukça modern tasarımı ile göz dolduran siyah yemek masası ve siyah sandalyeleri oldukça ilgi çekici.

PANELLO Yemek Odası Masa modeli

Modern ve spor zevkleri birara da barındıran evler için tasarlandığını düşüneceğimiz bu model oldukça güzeldir. Çünkü sarı sandalye ve beyaz yemek masası oldukça birbirini tamamlıyor. Yemek masası ayaklarının da koyu renk olması daha da çekici kıldığını söyleyebiliriz.

Panello Ritmo Yemek masasi

Farklı tasarımlar incelendiği zaman pierre cardin mobilyanın tasarlamış olduğu yarı cam yemek masası oldukça güzel bir görüntüye sahip. Tabi herkesin zevkine uymayabilir. Ama tasarım farklılığını bizlere çok rahat gösteriyor.

pierre cardin yemek masasi

Siyah cam yemek masası sadeliği ve çekicili isteyen evlerin biçilmez tasarımları haline gelmiş durumunda. Eğer dekorasyon ve tasarım konusunda uzman biri değilseniz dahi bu masa oldukça güzel ve şık gösterecektir.

Siyah cam yemek masasi modeliBeyaz lake yemek masası her renk sandalye ile uyum sağlıyor. Görsel de yer alan turkuaz sandalyeler ile de oldukça birbirini tamamlamış. Turkuaz yemek masası sandalyeleri oldukça güzel ve etkileyici bir tasarım oluşturuyor.

tarz mobilya yemek masasi

Beyaz yemek masası modelleri arasında birbirinden farklı modeller bulunuyor. Özellikle salon tasarımı ile uyumlu olan yemek masası oldukça estetik bir görüntü oluşturuyor.

yemek masasi istikbal barcelona


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ