Dekor Style

Çift Renk Mutfak Dolapları

Dolap modelleri arasında en çok tercih edilen çift renk dolap modelleri hakkında araştırmamız hakkında sizlere bugün detaylı bilgi verelim istedik.

Değerli okurlarımız dekorasyon dünyasında da sürekli değişiklikler ve yenilikler meydana gelmektedir. Bilirsiniz biz kadınlar sıklıkla saç dünyasını ve olan yenilikleri takip ederiz. Saç dünyasında oldukça popüler olan çift renk uygulaması şimdi dekor dünyasında da moda haline gelmiştir. Özellikle mutfak dekorasyonu hazırlanırken duvar renklerinde çift renk uygulaması uygulanırken artık mutfak dolaplarında çift renk uygulamasını görmekteyiz.

Mutfak dekorasyonunun en önemli parçalarından olan mutfak dolaplarında çift renkler ilk olarak yurt dışındaki ülkelerde tercih edilmeye başlandıktan sonra ülkemizde de kendisine yer bulmaktadır.  Bildiğiniz üzere dekorasyon dünyasında birçok oda için çeşitli tarzlar mevcuttur. Mutfak dekorasyonunda ise en çok tercih edilen tarzlar arasında vintage, country ve Retro tarzları yer almaktadır. Mutfaklarda sıklıkla tercih edilen bu dekorasyon tarzlarında denenmiş olan çift renk mutfak dolapları gerçekten oldukça hoş bir görünüm oluşturmuştur.

Çift renk mutfak dolapları tercih edecekseniz dikkat etmeniz gereken hususların en önemlisi ise mutfak dolaplarındaki çift rengin hem birbiri ile hemde mutfak rengi ve  dekorasyonu uyumlu olmalıdır. Aksi takdirde uyumsuz renkler tercih edildiğinde mutfak dekorasyonu olumsuz etkilenecektir. Çift renk mutfak dolaplarınızda renk tercihi yaparken ilk önce her renkle uyum sağlayabilecek renklere yönelmelisiniz. Her renkle uyum sağlayan renklerin başında beyaz gelmektedir. Beyaz renk her renk ile uyum sağlarken mutfak dekorasyonunuza daha geniş ve havadar olmasını sağlayacak renklerdendir. Bunun yanı sıra açık tonlu renklerden açık sarı, açık pembe ve açık mavi gibi renkler hemen hemen her renk ile birlikte kullanılabilir.

Bunun yanı sıra çift renkli mutfak dolaplarında ahşap renge de yer verebilirsiniz. Ayrıca canlı ve pastel renkler mutfak dekorasyonlarına enerji katan renklerdir. Bu tür yorucu ve iş temposu yüksek odalarda canlı ve pastel renklere yer vererek enerjinizi arttırabilirsiniz.

2018-cift-renk-dolaplar

2018-cift-renk-mutfak-dolabi

2018-cift-renk-mutfak-dolabi-modelleri

2018-cift-renk-mutfak-dolaplari

cift-renk-dolaplar

cift-renk-mutfak-dolabi

cift-renk-mutfak-dolaplari

iki-renk-mutfak-dolaplari


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ