Dekor Style

Yatak Odaları İçin En Güzel Ayaklı Boy Aynası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Ayaklı boy aynası evde dekorasyon açısından tarz oluşturmak istediğiniz alanlar için oldukça özel bir eşyadır. Özellikle yatak odası gibi mekanlarda sık sık kullanılabilecek dekoratif ürünler içinde yer aldığı belirtilebilir. Ev dekorasyonunda her bölüme uygun farklı tasarım aynalar kullanılmaktadır, duvar dekorasyonu, salon, antre, banyo ve yatak odaları için oldukça şık ve dekoratif aynalar tercih ederiz. Yatak Odası Dekorasyonu için son derece estetik aynalar kullanılarak hem dekorasyona göz kamaştıran bir estetik, hem de kıyafet seçimi yaparken kaliteli ve profesyonel bir ayna kullanmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Ayaklı Boy Aynası Modelleri

Yatak odası için boy aynası arasında en çok tercih edilen tasarımlar olarak dikkat çeken ayaklı aynalar, hareketli yapıları ile ışığı en iyi alacak şekilde konumlandırılarak net bir görüntü verecektir. Yatak odanızda hakim olan dekorasyon tarzına uygun yüzlerce şık alternatifi olan aynalar, modern, klasik, dekoratif çerçeveleri ile odanızda oldukça hoş bir hava yaratacaktır. Renkli çerçeveler, ahşap doğal renkler, perforje çerçeveleri ve klasik oymalı modelleri ile her tarza ve her zevke hitap ediyor. Sizler de yatak odanızda etkileyici bir şıklık yaratmak istiyorsanız bu sezonun ayaklı boy aynası modellerini inceleyebilirsiniz.

RESİMLERİ İNCELEMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

Siyah Boy Aynası

Evlerde tercih edilen boy aynaları arasında en ilk sırada gelmektedir. Her yere uyum sağlayan siyah boy aynası oldukça kullanışlı ve gösterişli modellerin başında gelmektedir. Bu nedenle bu renk de bir boy aynası seçebilirsiniz.

Ayaklı Boy Aynası Modelleri

Ayaklı Boy Aynası Modelleri – Siyah Boy Aynası

Beyaz Boy Aynası

Sitemizde en çok beğenilen ve fiyatı sorulan boy aynası aşağıda yer alan beyaz boy aynası olduğunu belirtebiliriz. Bunun şekilli ve sade olan modelleri yer almaktadır. Buna göre aşağıda yer alan ayaklı boy aynası fiyatı 600 TL ile 1900 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Ayaklı Boy Aynası Modelleri – Beyaz Boy Aynası

Ahşap Kaplı Boy Aynası

Yer konusunda sıkıntı yaşıyorsanız aşağıda yer alan ayna tam da sizin yatak odası modelinize uyacak tarzda. Çünkü ister dik kullanabilirsiniz ister de yatay bir pozisyon aldırarak kullanım rahatlığı elde edebilirsiniz. Bu nedenle oldukça tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.

Ayaklı Boy Aynası Modelleri

Ayaklı Boy Aynası Modelleri – Ahşap Boy Aynası

Kırmızı Boy Aynası

Özellikle renk açısından önemsenen ayna modelleri arasında yer alır bu model. Çünkü bazı çiftler yatak odası dekorasyonu sırasında kırmızı ve mor renklerini fazla kullanmakta. Bu nedenle bu görselliğe zarar vermemek adına aynı renk de ayna olması gerekir. Aşağıda yer alan kırmızı ayaklı boy aynası da tam belirttiğimiz türe özgüdür.

Ayaklı Boy Aynası Modelleri - Ahşap Boy Aynası

Ayaklı Boy Aynası Modelleri – Kırmızı Boy Aynası

Dekor Style ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu konu da oldukça faydalı bilgiler sunmaya çalıştık. Aşağıda daha farklı boy aynası modelleri yer almaktadır. Bunlar arasında da inceleme yaparak beğendiğiniz modeller arasında seçim yapabilir ve alım yapacağınız zaman bu seçim fikrinize göre alım yapabilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Nevin topal dedi ki:

    Islemeli Beyaz ayaklı boy aynasını beğendim nereden temin edebiliriz

BİR YORUM YAZ