Dekor Style

İtalyan Yatak Odası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Estetik harikası mobilya tasarımları ile hayranlık uyandıran tarz, son yıllarda bir çok dekorasyona ilham vererek son derece şık ve etkileyici mekanlar yaratılmasına sebep olmuştur. İtalyan şıklığını evinizin her alanında yaşamak istiyorsanız yeni mobilya tasarımlarını mutlaka görmenizi tavsiye ederim. Yatak Odası Dekorasyonunda modern ve etkileyici mobilyalar kullanarak eşsiz bir görüntü yakalamak için sizlere önerimiz İtalyan Yatak Odaları arasından size ve ev dekorasyonu nuza yakışacak  en şık modeli seçerek odalarınızın havasını değiştirebilirsiniz.Siyah ve gri rengin beyazla uygulanan şık kombinleri aklınızı başınızdan alacak bir güzelliği gözler önüne seriyor.

2023 Yatak Odası Modelleri arasında farklı stili ile dikkat çeken İtalyan tasarımı mobilyalar,evinizin her bölümü için eşsiz model alternatifleri ile göz dolduruyor.Estetik ve kalitenin bir arada sunulduğu bu harika modeller,yatak odalarından beklenen özelliklerin tümüne sahip olan son derece kullanışlı mobilya ürünleridir.Ray sistemli dolap kapakları ve çekmeceleri ,geniş iç hacimleri ve bölmeleri ile bir çok kıyafetinizi düzenleyebileceğiniz gardropları,estetik yatak başları ve komidin leri ile göz alıcı bir görünüme sahip olan mobilyalar ile dekorasyonunuz a kalite kazandıracak ürünlerdir.En çarpıcı modellerin arasından seçtiğimiz modelleri sizler için derledik galerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

gri-beyaz-italyan-yatak-odası

İtalyan tarzı oldukça farklıdır. Bu nedenle italyan yatak odası almak istiyorsanız seçiminizi iyi yapmanız gerekiyor. Beyaz italyan yatak odası en çok tercih edilen modellerden biridir.

italyan modeli yatak odası

Büyük başlık ve büyük gardrop oldukça sık tercih edilen modellerden biridir. Bu nedenle seçim yaparken özellikle dikkat etmenizi öneririz.

İtalyan-Yatak-odası

Lake italyan yatak odası arasında seçilebilecek bu model italyan tasarımını n plana çıkardığını söyleyebiliriz. Yapacağınız seçime göre değişiklik gösteremekle birlikte siyah ile beyazın muhteşem uyumun bu yatak odasında görebilirsiniz.

lüks italyan yatak odası

Işıklı başlık modelleri arasında yer alan bu model en çok tercih gören modeller arasındadır. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi rengi lila olarak tasarlanmıştır.

yeni-italyan-yatak-odası-takımları-panello-ritmo

Çift renkli ve sade tasarımlı italyan yatak odası tasarımları arasında yukarı da ki yer alan model kendini gösteren en seçkin modeller arasında yer almaktadır. Bu modelin ayaklarının yerden yüksek olması da temizlik için oldukça iyi bir şekildedir.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ