Dekor Style

Salon Tipi Dekoratif Saksı Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Çiçekleri evimizin dekorasyonuna dahil ederek, her mevsim baharı yaşatan bir görüntünün olması eminim çoğunuzun hoşuna gider,çiçek alerjisi olanlar için Ev Aksesuarı olarak yapay çiçekler ve göz alıcı saksıları aynı şıklığı yaşamanızı sağlayacaktır.Özellikle salonlarda göz dolduran salon çiçekleri ve onların yetiştiği saksılar estetik olarak son derece dikkat çeker.En sağlıklı saksıların toprak saksılar olduğunu söyleyebiliriz.Büyük salon çiçekleri için genelde bu tarz saksılar tercih edilse de göz alıcı yeni moda Dekoratif Saksı modelleri rengarenk ve değişik modelleri ile oldukça şık ve estetik bir duruş sergiliyor.

salonlarımız günlük hayatımızda en çok vakit geçirdiğimiz evimizin bölümlerinden birisidir. Ayrıca misafirlerimizi de genellikle salonlarımızda ağırlamamızdan dolayı salon dekorasyonlarımızın önemi artmaktadır. Salon dekorasyonlarında kullanılan mobilya grubu,halı gibi unsurların dışında aksesuarlarında değeri bulunmaktadır. Bu aksesuarlar arasından kullanabileceğimiz seçeneklerden birisi de saksılardaki çeçeklerdir. Hali hazırda yaz mevsiminde olduğumuz günlerde çiçekler salonlarınıza farklı bir hava katacaktır. Renkli çiçek türleri ile salonlarınız rengarenk görünecek ve sevdiklerinizle sohbetleriniz daha sıcak bir ortamda gerçekleşecektir. Günümüzde çiçeklerinizi koyabileceğiniz saksıların birçok farklı model ve türleri bulunmaktadır. Cam,seramik ve toprak saksılar çok popüler olmuştur. Ayrıca bu saksı modellerini canlı ve pastel renklere boyayarak bir renk cümbüşü oluşturabilirsiniz. Saksıları sadece evlerinizde değil ofislerinizde de gönül rahatlığı ile kullanıp personellerinize güzel bir ortam oluşturabilirsiniz. Saksıların yerlerini belirlerken sizi rahatsız edecek boyutta olmamasına dikkat ediniz.

Seramik ,cam,porselen ve toprak saksılara alternatif olan akrilik saksılar değişik tasarımları ile son derece modern bir dekor oluşturuyor. 2023 Salon Tipi Saksılar farklı modelleri,canlı renkleri ve dekoratif tasarımları ile salonlarınızda bambaşka bir şıklık sağlayacaktır.Ev dekorasyonu kadar iş yerleri ve ofis dekorasyonlarında da estetik sağlayan bu güzel saksıları galerimizde inceleyerek sizlerde evinizde kullanabilirsiniz.Salon dekorasyonu nun vazgeçilmezi olan çiçekleriniz için birbirinden güzel modelleri mutlaka görmenizi tavsiye ederiz.

Salonlarımıza farklı bir ambiyans katan bu saksı modellerinden seçeceğimiz bir iki saksı ile salonlarımıza hareket ve görsellik getirebiliriz. Ben salonlarda en azından içinde 20 çeşit vitamin ve çeşitli mineraller olan, son derece faydalı Aloevera bitkisini ekmenizi tavsiye ederim. Cildinize ve ellerinize sürebilirsiniz. En çok iyi geldiği hastalık ise egzemadır. Bu rahatsızlığı olan hanımlar için çok iyi olacaktır.

Şimdi ise birbirinden şık ve güzel saksı modellerinin bulunduğu fotoğraf galerimize göz atarak evlerinizde veya ofislerinizde kullanacağınız saksı modellerinde en doğru kararı verebilirsiniz.

Dekoratif Renkli örgü Saksılar

Boyali dekoratif saksi el yapimi

modern salon çiçek saksi modelleri

mutfak saksi bitki

orlando seramik saksi frambuaz

salon çiçeği saksi modelleri

 

yeni moda dekoratif saksi


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Cem Nacar dedi ki:

    Salon tipi saksıları nereden bulabilirim?

  2. Mert dedi ki:

    Salon tipi saksılar nerede satılıyor ?

    1. DekorStyle dedi ki:

      Mert Bey,
      Tekzennin sitesinde beğenebileceğiniz güzel modeller mevcut. https://www.tekzen.com.tr/bahce/cicek_bakimi__bitki_yetistirme/saksilar
      selamlar,

BİR YORUM YAZ