Dekor Style

Modern Salon Aynası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Estetik tasarımları ile salon dekorasyonları nın en iç açıcı aksesuarları arasında yer alan aynalar,ferah ve aydınlık bir mekanların olmazsa olmazları olarak görülüyor. Ev Dekorasyonu için birbirinden güzel modelleri ile boy gösteren aynalar ,göz alıcı çerçeveleri ve moda renkleri ile duvarlarımızı süslemeye devam ediyor. Evimizin en gösterişli ve en konforlu bölümleri olan salonlarımız,ailenin bir arada toplandığı, misafirlerin ağırlandığı ,şık yemek davetlerinin verildiği ve en keyifli anların yaşandığı alanlardır. Dekorasyonu ile dikkatleri üzerinde toplayan salonlar,mobilyaları,tekstil ürünleri ,aksesuar modelleri  ve duvar süslemeleri ile de son derece etkileyici bir ortam olmaktadır.

Salonlarımız keyifli sohbetlerin gerçekleştiği ve ailecek ya da misafirlerimizle yemekler yediğimiz bir odadır. Bu kadar sık kullanılan salonların dekorasyonunu değiştirecek ve farklılık katacak unsurlardan birisi de ayna modelleridir. Salon duvarlarından kullanılabilecek nadir aksesuarlardan olan aynalar şık tasarımları ile insanların dikkatlerini çekmektedir. Özellikle salon boyutlarınız küçük ve salonunuz az ışık alıyorsa ya da aydınlatması iyi değilse sizlerde mutlaka ayna modellerinden bir tanesini tercih etmelisiniz. Çünkü aynalar kullanıldığı odayı daha geniş ve ferah bir görünüme kavuşturmaktadır. Aynalar salonlarınızda bulunan mobilya grubu ile uyumlu olması gerekmektedir. Aksi takdirde oda dizaynında bağımsızlık yaratabilir. Ayrıca aynalarınızın yanına veya çevresine fotoğraflarınızı,tablolarınızı yerleştirerek daha sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz. Aynayı salonunuzun hangi duvarında kullanma konusu da oldukça önemlidir. Çünkü uygun olmayan bir yerde ayna kullanımın hiçbir etkisi olmayacaktır. Ayna boyutunu da oda koşullarına uygun seçmemiz gerekmektedir. Sizlerde eğer salonlarınızda ayna kullanmaya karar verdiyseniz birbirinden şatafatlı ve modern tarzda olup çeşitli çerçeve modelleri ile ön plana çıkan aynaları fotoğraflarla beraber inceleyelim.

Duvar dekorasyonlarında tablolar kadar estetik ve görselliği olan bir başka tasarım da aynalardır,modern bir dekorasyona eşlik eden Modern Salon Aynaları abartısız ve sade şıklığı ile göz dolduran aksesuarlardır.Özellikle dar salonlarda mekanı çok daha büyük ve aydınlık gösteren ayna tasarımları ,az ışık alan evler içinde pratik bir çözüm yolu olarak görülüyor. 2023 Ayna Modelleri bir çok ünlü mobilya markasının yeni sezon koleksiyonları arasında yer alan Ev Aksesuarı tasarımlarıdır.Sizlerde salonlarınıza şıklık katacak güzel bir ayna almayı düşünüyorsanız galerimizde yer alan modelleri incelemenizi tavsiye ederiz.

2023 Ayna Modelleri
Ev dekorasyonlarımızda aksesuar kullanımı oldukça yaygın bir durumdadır. Biz kadınlar aksesuarları kullanmayı çok severiz. Ve evlerimizde en çok kullandığımız aksesuarların başında ise aynalar gelmektedir. Aynalar eskiden bu yana evlerde görmeye alıştığımız bir aksesuardır. Günümüzde de giderek popülerleşen aynalar şu anda evlerimizin vazgeçilmezleri arasındadır.

Aynaları ev dekorasyonununda her oda için kullanabilmekteyiz. Yaptığımız araştırmalara göre aynaların en çok tercih edildiği odalar ise salon ve yatak odalarıdır. Salonlarda koltuk takımlarının alanı doldurması ile odaya bir derinlik katma amacı ile ayna kullanımına yer verilmektedir. Yatak odalarımız ise genellikle bir aktivite için hazırlık yaptığımız yerler olması dolayısıyla ayna kullanımına sıklıkla rastlamaktayız. Yatak odalarında makyaj masası modelleri seçerken biz kadınlar genellikle daha geniş ve büyük bir aynası olan modellere yönelmekteyiz. Bununla birlikte boydan bir görünüm için boy aynaları yatak odalarında sıklıkla tercih edilir. Boy aynalarının en çok kullanıldığı yerlerden birisi de koridorlardır. Koridorlarda bunun yanısıra dekoratif ve şık ayna modellerine de yer verilmektedir.

Günümüze gelindiğinde eskiye nazaran tasarlanan ve üretilen ayna modelleri daha lüks ve daha şatafatlı bir görünüme sahiptir. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte aynalara şekil vermek giderek kolaylaşmıştır. Bunun sonucunda dikdörtgen,yuvarlak,altıgen ayna modelleri üretilmeye başladı. Son zamanların dekoratif ayna modellerinden biri ise Varak ayna modelleridir. Bu ayna modelleri salonların şuan trendi haline geldi.

2014-dekoratif Ayna-Modelleri

bakır ayna

Nodern-ayna-modeli

modern-salon-aynaları

modern aynalar

 

salon-aynalari

salon-ayna-modelleri


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Hacer dedi ki:

    Bu Aynlarin Detayli bilgilirini istiyoruz (ölcü,boy,…) ve yurt disina gönderme sansiniz warmi?

  2. Okşan Gürdal dedi ki:

    Fiyatları neden yok.

  3. Nese dedi ki:

    Mrhb aynakarinizi çok beyendim siparis butonu yok 🙁 size ulaşamıyorum lütfen bana ulaşın

  4. semra dedi ki:

    nasıl ulasabiliriz

BİR YORUM YAZ