Dekor Style

İstikbal Mobilya Sürgülü Gardrop Modelleri ve Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

İstikbal sürgülü gardrop modelleri yılı modelleri, Sürgülü Yatak Odası Gardropları, İstikbal mobilya gardrop modelleri renkleri hakkında desen, şekil ve renk uyumları hakkında yapmış olduğumuz detaylı bilgilendirme kapsayan bilgi verici makale.

Sizin için yatak odası ne anlam ifade ediyor? Uyumayı sevenler için konfor, rahatlık mı? Güzelliğine kapılmanızı sağlayacak zarafet mi? Ucuzluk mu? Yoksa başkaları ne der diye düşünerek mi almak? Bu nedenle İstikbal Sürgülü Gardrop modelleri hem odası dar olanları, hem zarafet arayanlara, hemde konfor arayanlara birebir uygun beklentiler sunmaktadır.

İstikbal Sürgülü Gardrop Modelleri

Prado Sürgü Kapaklı Dolap Siyah

Prado Sürgü Kapaklı Dolap Siyah

 

Lorea Sürgü Kapaklı Dolap

Lorea Sürgü Kapaklı Dolap

 

Talia Sürgü Kapaklı Dolap

Talia Sürgü Kapaklı Dolap

 

Retro Sürgü Kapaklı Dolap

Retro Sürgü Kapaklı Dolap

 

İstikbal Mary Sürgü Kapaklı Dolap Sürgülü

İstikbal Mary Sürgü Kapaklı Dolap Sürgülü

Liva Yatak Odası Takımı

İstikbal Sürgülü Gardrop Modelleri seçenekleri arasında en son çıkan model liva yatak odası takımı örnek olarak verilebilir. İstikbal mobilya tarafından tasarlanan ve şıklığı ile gözler kamaştıran bu yatak odası takımı diyebiliriz. Yatak odası renkleri arasında kahverengi popülerliğini devam ettiriyor. Kahverengi siyah gardrop modeli oldukça şık duruyor. Aşağı doğru uzanan çizgileri ise farklı bir tarz katmış dersek daha doğru olacaktır.

RESİMLERİ İNCELEMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

Elizya Yatak Odası Takımı

İstikbal mobilyanın sürgülü gardırop modelleri arasında yer alan elizya oldukça tercih edilebilecek modeller arasındadır. Boydan aynası oldukça kullanışlı olmasını sağlıyor. Özellikle yatak odası dar olanlar için oldukça kullanışlı olan bu model tercih edilmesinin asıl sebebidir. Gardırop olarak 5 Kapılı, 6 Kapılı ve Sürgü Kapılı olmak üzere 3 gardırop alternatifi bulunmaktadır.

Luis Yatak Odası Takımı

Belki de en göz alıcı gardırop modeli de luis yatak odasına ait olan gardırop diyebiliriz. Fakat kesimleri herkes tarafından beğenilmeyebilir. Bu nedenle gençlerin tercihi olmayacak gibi. Orta yaşlı ve klasik sevenler için oldukça etkileyici bir yatak odası olarak örnek vermekte sakınca olmayacaktır. Eğer sadece gardrop diye düşünecek olursak 6 kapılı olması kullanışlı olmasını daha da arttırdığı söylenebilir. Ama bu gardrobun kapıları açılır şekilde olduğu görülebilir.

Aşağıda yer alan resim galerisini inceleyebilir, daha farklı sürgülü gardırop modellerini inceleyebilirsiniz. Birbirinden farklı birçok model arasında bizim için en güzel olan ilk üç modeli seçtik ve sizin beğeninize sunduk. Eğer daha farklı gardırop modelleri arasında fikrinizi oluşturmak istiyorsanız aşağıda ki görseli tıklayabilirsiniz.

İstikbal Gömme Dolap Modelleri

En kullanışlı ve en güzel dolap modellerinden biridir. Eğer yatak odası biraz dar ise gömme dolap kullanmak en doğru seçenek olacaktır. Bu nedenle gömme dolap alarak yatak odasını kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Gömme dolap diğer dolap modellerine göre daha fiyatı pahalı olabilir. Şekil ve odanın tasarımına göre özel yapılacak bu dolaplar her türlü görüntü ve güzel görünüşe etki edecektir.

İstikbal Elbise Dolabı Modelleri

Elbise dolabı her evin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Bu nedenle dolap alırken çok çekmeceli, çok bölmeli ve çok geniş hacimli almak her zaman daha faydalı ve daha yararlı olacaktır. Bu durumda daha kullanışlı bir dolaba sahip olacaksınız. İstikbal mobilyanın birçok farklı modeli yer almaktadır. İstikbal mobilya köşe dolap modelleri de bulunuyor. Bunlar:

  • istikbal 3 kapılı gardrop
  • istikbal 4 kapılı gardrop
  • istikbal 5 kapılı gardrop
  • istikbal 6 kapılı gardrop

bunlar arasında en çok kullanılan ise istikbal 6 kapılı gardrop olarak söyleyebiliriz. Kapı sayısının fazla olması hacminin fazla olması anlamına gelmektedir.

Gardrop Fiyatları İstikbal

İstikbal mobilya gardrop fiyatları diğer mobilya firmalarının fiyatlarına oranla biraz daha değişik rakamlarda bulunuyor. Bunun asıl sebebi ise markanın geniş yelpazesini içine kattığımız için söyleyebiliriz. Öyle ki gardırop fiyatları 999 TL’den başlayıp 10 bin lira seviyelerine kadar çıkmaktadır. Eğer sizler de istikbal gardrop fiyat araştırması yapıyor iseniz aradığınız modeli iyi seçmeniz gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Çünkü tüm fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor.

Gardırop modelleri incelediğimiz zaman birbirinden farklı modellerde gardroplar ile karşılaşmaktayız. Bu nedenle hangi renk gardrop seçeceğimize iyi karar kılmalıyız. İstikbal beyaz gardrop en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Beyaz sadeliği ve şıklığı ile göz doldurur.

İstikbal Gardrop Çeşitleri

Belirtmiş olduğum gibi bir çok farklı modeli yer aldığı gibi bir çok farklı rengi de yer alıyor. Bu nedenle seçiminizi iyi yapmakta oldukça fayda var. Çeşitlerini saymak gerekirse Pery, Liva, Luis, Gallery, Rosalina, Mira, Elite, Baron, Elizya, Rustik, Gold, Scarelt, Santino, Julyan, Palma, Lima, Orleon, Karat, Romance, Perla, Gusto, Prestij gardrop modellerini seçebilirsiniz.

Bu saydığımız tasarımlar yatak odası takımı olarak geçmektedir. Bu takımlardan istediğiniz gardrop’u seçebilir ve alabilirsiniz. Gardrop renkleri ise beyaz, siyah, krem rengi, ahşap, sarı, lacivert ve buna benzer birçok rengi bulunmaktadır.

İstikbal Dolap Modelleri

İstikbal dolap olarak üretimini yaptığı birçok model bulunmaktadır. Bu modeller arasında birbirinden farklı tarzda ve modelde tasarımlar vardır. Dekorasyon önerileri incelendiği zaman yatak odası modelleri arasında en çok dolap modelleri önem taşıdığı görülmektedir. Dolap sık sık kullanılan bir eşya olduğu için şekli, kullanışlı olması, büyüklüğü gibi özellikler önem taşımaktadır.

aren yatak odası dolap modelleri

En çok tercih edilen bu yıl lila tonları ve lila yatak odası modelleri olduğunu söyleyebiliriz. Yatak odası dolabı seçerken özellikle aynası olmasına dikkat edilmesini öneriyoruz. Çünkü harici bir boy aynası almak küçük yatak odaları için oldukça kullanışsız bir durumu ortaya çıkarmaktadır.

İstikbal, çeşitli sürgülü gardrop modelleri sunan bir mobilya markasıdır. Bazı popüler İstikbal sürgülü gardrop modelleri şunlardır:

  1. Vena Sürgülü Gardrop: Modern ve şık bir tasarıma sahip olan Vena sürgülü gardrop, beyaz veya füme renk seçenekleri ile sunulur ve LED aydınlatması bulunur.
  2. Gabbro Sürgülü Gardrop: Minimalist bir tasarıma sahip olan Gabbro sürgülü gardrop, beyaz veya füme renk seçenekleriyle sunulur ve çekmeceli, raflı ve askılık bölmeleri bulunur.
  3. Coral Sürgülü Gardrop: Coral sürgülü gardrop, beyaz renkli bir tasarıma sahiptir ve çekmeceler, raflar ve askılık bölmeleri bulunur.
  4. Box Sürgülü Gardrop: Box sürgülü gardrop, geniş bir depolama alanı sağlayan beyaz veya füme renkli bir tasarıma sahiptir ve farklı boyutlarda raflar, çekmeceler ve askılık bölmeleri bulunur.
  5. Nevada Sürgülü Gardrop: Nevada sürgülü gardrop, beyaz veya füme renkli bir tasarıma sahiptir ve LED aydınlatması bulunur. Çekmeceler, raflar ve askılık bölmeleri gibi farklı depolama seçenekleri sunar.

Yukarıda belirtilen modeller, İstikbal’in sunduğu sürgülü gardrop modellerinden sadece birkaç örnektir. İstikbal’in resmi web sitesinde veya mağazalarında daha fazla sürgülü gardrop modeli bulabilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    bence sürgülü gardrop oldukça güzel, özellikle dar odalar da kullanışlı olduğunu söyleyebilirim

BİR YORUM YAZ