Dekor Style

En Rahat Armut Puf Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Koltuk modelleri arasında son zamanlarda sıkça kendinden söz ettirmeyi başaran bu model evlerin vazgeçilmezi olmaya başladı. Daha doğrusu ilk olarak çay bahçeleri ve kafelerde kullanılmaya başlayan puf koltuk daha sonra evlerimize de girmeyi başardı. Modern ve şık tasarımları ile ev dekorasyonuna canlılık katan puf koltuklar, yatak odalarından, genç ve çocuk odalarına kadar her alanda dikkat çeken son derece rahat tasarımlardır. Özellikle salon dekorasyonlarında rahatlığı ve sağladığı konforu ile etkileyici bir tasarım olan puflar canlı renkleri ve inanılmaz güzel modelleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken ürünlerdir. Kış aylarında sizi sıcacık saran peluş puflar içinden çıkmak istemeyeceğiniz kadar rahat ve estetik olan modellerdir. 2023 – 2024 Puf Modelleri arasında mutlaka sizinde evinize yakışacak son derece güzel modelleri bulacağınıza eminiz.

Evinizin Dekorasyon tarzına uygun sayısız modeli ve rengi olan bu harika ürünler,yaz ayları için keten pamuklu kumaşlar kullanılarak tasarlanmış bir çok Modern Puf Modelleri ile sizleri bekliyor.İsterseniz salonda yorgunluğunuzu atabileceğiniz koltuk tarzı rahat bir modeli seçebilir,veya minder tarzı oldukça farklı tasarımın arasından bir model seçerek bu konforu yaşayabilirsiniz.Sizler için seçtiğimiz en rahat ve şık modelleri galerimizde inceleyebilirsiniz.

Peluş Puf Koltuk

Peluş Puf Koltuk

İnsan oturmaya değil bakmaya kıyamadığı modellerden biri olan bu model özellikle bir kürk yapısını andırmaktadır. Genellikle koyun gibi hayvanların yünleri ile yapılan bu puflar peluş malzemesi ile de yapılabilmektedir.

 

Moder puf koltuk

Moder puf koltuk

En sade modellerden biri olmasına rağmen en rahat modeller arasında gelen bu model de sade olsun fakat rahat olsun diyenler için örnek belirtebiliriz.

Nakışlı Çok Özel Masa Örtüsü Modelleri

Kırmızı puf koltuk

Kırmızı puf koltuk

Renk benim için önemli diyorsanız kırmızı puf tam da size göre. Yerden yüksekliği bir sandalye veya koltuğu andıran bu model oldukça şık bir yapıya sahiptir.

Deri Puf Koltuk

Deri Puf Koltuk

Deri yapısı ile rahatlığını daha şimdiden belli eden puf koltuk kendisine hayran bırakmıyor değil diyebiliriz.

Örgü puf koltuk

Örgü puf koltuk

Tasarım bakımından oldukça farklı bir model olduğunu belirtmekte yarar görüyorum. Çünkü sanki örgü yaparak örülmüş bu model her yerde kendini belli edecek gibi gözüküyor.

Mutfak Tezgahındaki Yanık İzi Nasıl Çıkar?

Kahverengi armut puf

Kahverengi armut puf

Bu puf da koyu rengi sevenlere bir örnek olarak gösterebiliriz. Ama ne kadar terletir veya terletmek bu konu da bilgi vermek oldukça zor olacaktır.

Siyah armut puf

Siyah armut puf

Bir futbol topunu andıran bu armut puf oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Biraz teknolojik ortamda iseniz bu modele sahip armut pufu kaçırmamanız gerekiyor diyebilirim.

Filli Boya Kahverengi Renk Kartelası & Tonları ve İsimleri

Diğer Armut Puf modelleri için aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz.

 

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. yalçın dedi ki:

    kahverengi minderi nerede bulabilirim.

  2. yalçın dedi ki:

    2014 puf koltuk modelleri konu başlıklı: 1,3,5 ve 6ncı modelleri nereden bulabilirim. bu konuda acil bilgi desteğine ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.

BİR YORUM YAZ