Dekor Style

Genç Odası Perde Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Rengarenk ve modern tasarımları ile gençlerin odalarına şıklık kazandıran 2023 genç odası perdeleri, gençlerin çok beğeneceğine emin olduğum son derece farklı ve estetik tasarımlar olarak gençlerin beğenisine sunuldu. Yıllardır kalitesine güven duyduğumuz en ünlü markaların tasarımları olarak hazırlanan bu harika perdeler,hem desenleri, hem modelleri hemde moda renkleri ile hayranlık uyandırıyor. Ev dekorasyonundan oldukça farklı olarak dekore edilen gençlerimizin odaları, onların rahat edeceği, arkadaşları ile beraber iyi vakit geçirebileceği şekilde dekore ediliyor.

Yetişkin bireyler olma yolunda bir adım daha atan gençlerimiz, çocuk odası dekorasyonu ile benzerlik taşısa da çok daha farklı bir dekorasyona sahiptir, artık perdelerinde sevimli ayıcıkların yerini Pop-Art siyah beyaz baskı desenleri almıştır. Genç kız odaları ile, genç erkek odaları renklerinden tutunda aksesuarlarına kadar oldukça büyük bir farklılık göstermektedir, kızlarda pembeler, kırmızılar, çiçekler ve kelebekler tercih edilirken erkek odalarında, maviler siyahlar, morlar dikkat çeker. Bu farklılık perdelerde de kendini gösteriyor, erkek odalarında stor perdeler, katlamalı modeller, siyah ve benzeri renkleri görebiliriz, en iyisi ben sizler için seçtiğim en son moda genç odası perde modelleri arasından seçtiklerimi galerimizde incelemenizi öneriyorum.

 

http://www.dekorasyonbilgisi.comPembe genç odası modelleri en çok kullanılan modeller arasında yerini almaktadır. Özellikle genç kızların kullanıdığı bu modeller sık sık tercih sebebidir. Abajur olarak da pembe tonlarının kullanılması bunun bir göstergesidir.

genç-odası-katlamali_perde_modelleriKoyu renk genç odası takımı modellerine örnek olarak bu modeli vermemiz sanırım doğru olacaktır. Çünkü birçok genç bu model odaları tercih ediyor. Özellikle gün boyu bilgisayar başında çalışarak geçiren gençler için tercih sebebi diyebiliriz.

genç-odalarına-rengarenk-perde-modelleri

genc-odasi-perdesi

genc-odasi-perde

turkuvaz genç-odası-tül perde-modelleriLila genç odası yatakları arasında yer alan bu model oldukça güzel ve ilgi çekici modeller arasında yer almaktadır. Bu nedenle bu modeli tercih ederek en kullanışlı modellerden birine sahip olabilirsiniz. Perde modelleri olarak da en çok kullanışlı modelinden biridir.


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Kezban Akyıldız dedi ki:

    Merhabalar
    Genç odası perde modellerinde kırmızı zebra perde gibi duran perdenın fiyatını ve nasıl yaptırabilirim öğrenebilirmiyim

BİR YORUM YAZ