Dekor Style

Mutfaklarınızı Şık Gösterecek Pratik Çözümler

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Mutfak Dekorasyonunda Kullanabileceğiniz Şirin Aksesuar Modelleri Örnekleri

Mutfaklarımızı şık ve dekoratif gösterecek etkili pratik çözümleri ve mutfakların havasını değiştirecek şirin süs aksesuar modelleri için galerimizi inceleyiniz.

Sevgili okurlarımız dekorasyon hakkında sizleri bilgilendirmeye ve evinizde uygulayacak mutfaklar için pratik çözümler bulmaya sürat le devam ediyoruz. Bugün sizlere mutfağınızı şık gösterecek bazı ipuçları vereceğiz. Bütün bayanlar sürekli değişiklik yapmak ve farklılık görmeyi yeğlerler. Çünkü çabucak sıkıla bilme özellikleri bulunmaktadır. Eğer sizlerde mutfağınızdan sıkıldıysanız ve bir şeyler yapıp mutfağınızın atmosferini değiştirmek isteyen kişilerdenseniz aşağıda sunduğumuz maddelerden birkaçını uygulamanız yeterli olduğu gibi mutfağınız daha şık ve şatafatlı bir görünüme bürünecektir.

İşte Mutfaklarınızı Şık Gösterecek Pratik Çözümler;

1-    İlk olarak mutfağınızın duvarlarını kullanarak mutfağınızın havasını değiştirebilirsiniz. Peki nasıl olacak diyorsanız mutfak duvarınıza geometrik desenler uygulayıp mutfak dekorasyon-uza uygun renklerle boyayabilirsiniz. Aşağıda bulunan fotoğrafta ki gibi bir işlemle mutfağınız daha şık görünecektir.

Mutfaklarınızı Şık Gösterecek Pratik Çözümler

Mutfaklarınızı Şık Gösterecek Pratik Çözümler

2-    Bir başka seçenek ise mutfak duvarlarınıza zigzaglar oluşturarak farklı bir hava katabilirsiniz. Bu işlemde önemli olan husus ise kullanacağınız renklerin birbiriyle uyumudur.

Mutfakları Havali Gösterecek Püf Noktaları

Mutfakları Havali Gösterecek Püf Noktaları

3-    Mutfak raflarınızı veyahutta dolaplarınızı farklı ve canlı renklere boyayarak mutfağınızı daha sevimli ve renkli bir hal almasını sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde mutfak kapınızda duvar renginizle uyumlu bir renkte boyamanız mutfağınıza şıklık katacaktır.

Mutfakları Harika Gösterecek Püf Noktaları

Mutfakları Harika Gösterecek Püf Noktaları

4-    Dördüncü olarak ise mutfaklarınız kara bir tahtaya yer verebilirsiniz. Bu tahtaya gün içerisinde değişik notlar alabileceğiniz gibi birtakım hatırlatmalarda ekleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra mutfağınızı şık gösterecek önemli dekoratif ürünlerdendir.

Mutfakları Şahane Gösterecek Pratik Çözümler

Mutfakları Şahane Gösterecek Pratik Çözümler

5-    Her evde mutlaka çelik bir buzdolabı mevcuttur. Ki bu buzdolabının üzerine çeşitli ürünlerde yapıştırmak tayız. Peki bunu sadece buzdolabı ile sınırlandırmayalım. Mutfağınızın uygun bir duvarına manyetik bir alan oluşturalım. Ve üzerine renkli, canlı ve sevimli yapıştırmalar kullanarak mutfağınızı şık gösterebilirsiniz. Bu ipuçumuzu değerlendirerek dekorasyon konusunda farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Mutfaklarımızı Dekoratif Gösterecek Pratik Çözümler

Mutfaklarımızı Dekoratif Gösterecek Pratik Çözümler

6-    Yine mutfağınızda buzdolabını kullanarak dekoratif bir değişiklik yapabilirsiniz. Örneğin buzdolabınızın üzerine fotoğraflarınızı yapıştırarak etkileyici bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Mutfakları Şirin Gösterecek Pratik Çözümler

Mutfakları Şirin Gösterecek Pratik Çözümler

7-    Yedinci ve son olarak mutfak fayanslarınızın üzerine desenli ve geometrik şekillerin hakim olduğu kaplamalar ekleyerek mutfağınızın atmosferini değiştirebilirsiniz.

 

Mutfakları Güzel Gösterecek Püf Noktaları

Mutfakları Güzel Gösterecek Püf Noktaları

Elişi Mutfak Aksesuarları;

 

Şirin Mutfak Eşyaları, Elişi Süsleri ve Perdeleri;

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ