Dekor Style

İstikbal Mutfak Takımları Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

İstikbal’a ait olan ilk mutfak takımının adı Flarmonidir. Flarmoni mutfak takımı bir adet masa 4 adet ise sandalyeden oluşmaktadır. Bu takım içinde yer alan sandalyelerin türleri farklıdır. Bu takımda bir adet sırt kısmı olmayan bank bir adet de sırt kısmı bulunan bank bulunmaktadır. Genel olarak pembe, beyaz ve kahverengi renklerinden oluşmaktadır.  Masa ve sandalyenin ayak kısımları beyaz renktedir. Takım içinde bir adet kitabeli masa bulunmaktadır. Masa seçimizi kitabeli kitabesiz olarak belirleyebilirsiniz.  Kitabeli masanın açılabilir özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği ile ihtiyaç anında masanızı açarak daha geniş ve büyük ölçülere ulaşabilirsiniz. Bu ürünün fiyatı ise TL’dir.

Bir diğer mutfak takımı ise Rosalyn’dir. Rosalyn mutfak takımı oldukça sade bir takımıdır. Bu mutfak takımında 4 adet sandalye ve bir adet sırtlı bank mevcuttur. Yemek masasının genişliği 120 cm’dir. Yüksekliği 76 cm’dir. Bu yemek takımında genel olarak krem ve kahverengi tonlarına yer verilmiştir. Mutfak takımı seçerken mutfağınızın boyutu oldukça önemlidir. Mutfak ölçülerinize uygun bir model tercih etmelisiniz. Bu mutfak takımı da orta boyutlarda olan mutfaklar için oldukça idealdir. Sizlerde mutfaklarınızda rahatlıkla bu takıma yer verebilirsiniz.

İstikbal’in 2023 mutfak takımı koleksiyonunda yer alan modellerden biri de Aris’tir. Aris mutfak takımının da oldukça yalın bir tasarımı mevcuttur. Sade olarak tek renk tercih edilmiştir. Beyaz rengin hakim olduğu bu model hemen hemen tüm mutfak dekorasyonlarına uyum sağlayacaktır. Takımda yer alan mutfak masasının genişliği 130 cm, yüksekliği 77 cm’dir.

Bir diğer mutfak takımının adı ise Mira’dır. Mira mutfak takımında yer alan sandalye ve banklarda çeşitli desenler kullanılmıştır. Bu desenler sayesinde daha enerjik ve sıcak bir ortam oluşmaktadır Takımda bulunan sırtlı bankın fiyatı  547 TL iken, sırtsız bank ise 415 TL’dir.

Son olarak ise Country adlı mutfak takımı bulunmaktadır. Bu takım da beyaz ve pembe renkler kullanılırken sandalyelerde çiçek desenler mevcuttur.  Oldukça şık ve modern bir görünümü olan Country mutfak takımının fiyatı ise TL’dir.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ