Dekor Style

İstikbal Klasik Koltuk Takımları ve Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

İstikbal mobilya klasik koltuklar hakkında bilgi almak için mobilya takımlarını incelemek gerekiyor. Klasik koltuk takımlarının sabit kasaları, özenle işlenmiş ahşap kasaları, geniş oturma alanlarının yanı sıra işlemeli yumuşak yüzeyleri ile odalarında konforu aradığı kadar tasarıma da önem veren kişilerin her zaman ilk tercihleri olmuştur. Şık renkleri, göz alıcı ahşap ayakları üzerinde yükselen yumuşak oturma alanları ile klasik takımlar, uygun duvar ve perde dekorasyonunun bulunduğu odalarda oldukça başarılı bir dekorasyon aracı olarak kullanılacaktır. Klasik koltuk takımı satın alarak evinin tasarım seviyesini yükseltmek, koltuk takımı ile herkesin beğenisini almak isteyen kişilerin başarılı bir klasik koltuk takımı almaları amacıyla gidebilecekleri sayılı adres bulunmaktadır. Gerek internet sitesi gerekse Türkiye’ nin her yanına yayılmış olan İstikbal mağazaları, klasik koltuk takımlarının satın alınabilecek olduğu adreslerin başında gelmektedir.

İstikbal’ in sunmakta olduğu altı adet klasik koltuk takımı bulunmaktadır. Bu klasik koltuk takımları arasına yeni giren üçü; tiana, julyan ve leona klasik koltuk takımları, farklı tasarımların eklenmesi bakımından İstikbal’ in kataloğunun güçlenmesini sağlamıştır. Klasik takımların ekseriyetinde yuvarlak hatlara rastlanırken keskin hatların ağır bastığı klasik takımlar da görülebilmektedir.

Klasik Koltuk Takımları

Her yıl düzenli olarak sevenler için çıkarılan bu koltuk takımı modeli oldukça tutan modeller arasındadır. Fiyatı biraz pahalı olsa dahi oldukça tutan modeller arasında yer alır. Özellikle ev hanımlarının gösteriş bakımından bir üst seviyeye çıkardığı bu oturma grubu oldukça güzel diyebiliriz.

 

Konforlu ve Modern Klasik Koltuklar

Çeşitli renklerde ve işlemelerde sunulan klasik koltuk takımlarını isteyen kişiler, İstikbal mağazalarına giderek yerinde deneyimleyebilir. Hem konforu hem tasarımı ve sahip olduğu özellikler bakımından ürünleri yerinde incelemek isteyen kişiler, kendilerine en yakın konumda bulunan İstikbal mağazasını yine İstikbal’ in internet sitesi üzerinden öğrenebilecektir.

Bunun yanı sıra, internet üzerinden alışveriş yapmaya alışkın olan ve klasik koltuk takımı ürünlerini de internet üzerinden incelemek isteyen kişiler, İstikbal’ in internet sitesine gelerek kolaylıkla klasik koltuk takımlarını bulabilecektir. Her bir koltuk takımının açıklamasında, koltukların kapladıkları alan; yükseklik, genişlik ve derinlik, detaylı haritalandırma ile aktarılmaktadır. Bu şekilde, kendi evindeki müsait alan ile koltukların boyutunu kolaylıkla karşılaştırabilecek olan kişiler, İstikbal mağazalarına gitmeden bile ürünlerini satın alabileceklerdir.

Kaliteli kumaş ve göz alıcı renklere ilaveten, ahşap parçalarındaki ince işçilik ile de dikkat çeken klasik koltuk takımları, tasarıma önem veren kişiler için birincil seçenekler arasında yer alacaktır. İstikbal’ in klasik koltuk takımlarını tamamlayacak olan diğer ürünleri; yemek masası, sehpaları, halıları gibi detaylar eklendiği zaman oldukça hoş ve uyumlu bir görüntü ortaya çıkacaktır. İstikbal’ in sunmakta olduğu klasik koltuk takımları, yazının devamında aktarılmaktadır.

Elite kadife klasik koltuk takımı

 

 

Tiana zarif ve şık klasik koltuk takımı

 

 

Julyan avangarde country ve vintage tarzı klasik koltuk takımı

İstikbal Bebek Beşik Modelleri Fiyatları

 

Gusto yeşil klasik koltuk takımı

Yeni Sezon Bahçe Aydınlatması Modelleri

 

Karat gül kurusu klasik koltuk takımı

Dekoratif Tv Ünitesi Modelleri

 

Leona turkuaz rengi klasik koltuk takımı

Koçtaş Berjer Koltuk Modelleri ve Fiyatları

İstikbal Klasik Koltuk Takımları Fiyatları

Klasiklerden vazgeçemeyenler için İstikbalin üretmiş olduğu bu koltuk takımlarının güncel fiyatlarını bu linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. 6 farklı klasik koltuk takımı bulunmaktadır. İstediğiniz modele tıklayarak fiyat listesine göz atabilirsiniz. Bu modelleri İstikbal mağazalarından satın alabilirsiniz.

İstikbal Kanepe Takımları: İstikbal markasının tasarlamış olduğu kanepe modellerine göz atmak isterseniz bu makalemizi de inceleyebilirsiniz.
İstikbal Kanepe Modelleri: Burada da kanepe modellerini inceledik, üst başlıkta ise takımlar yer alıyor. Tek olarak satın almak istiyorsanız bu makaleye göz atabilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ