Dekor Style

Bahçede Kullanılan Aksesuarlar

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

2023 Bahçede kullanılan aksesuarlar nelerdir? Bahçemizi nasıl daha güzel yaşanası bir hale büründürebilir iz. gelin inceleyelim!

Yaz mevsiminde en çok vakit geçirilen yerlerden biriside bahçeler imizdir. Bahçelerimizi gerek sabahları kahvaltı yapmak için gerek akşam üstleri serinlemek için gerekse akşamları misafirlerimizle oturmak için sıklıkla kullanırız. Günün her vakti dolu dolu zaman geçirdiğimiz bahçelerimizde birçok aksesuar kullanarak daha modern ve şık bir bahçe dekorasyonuna sahip olabiliriz.

Bahçe dekorasyonlarında en önemli ve en çok tercih edilen aksesuar sehpa ve masalardır. Çünkü bahçelerimiz oturduğumuz zamanlarda sürekli birtakım ikramlar olduğundan bu masa ve sehpalar oldukça fazla kullanılmaktadır. Sehpalarınızı veya masalarınızı oturma gruplarınızın tam ortalarında tercih edebilirsiniz. Eğer ki sehpalar tercih edecekseniz renkli ürünleri öneririz. Örneğin toz pembe bir sehpa modeli bahçenizi daha şirin gösterecektir.

Bahçelerinizde akşamları karanlık bir ortam oluşacağından birtakım aydınlatma aksesuarları kullanarak bu sorunu ortadan kaldırdığınız gibi daha şık bir bahçeye kavuşabilirsiniz. Örneğin bahçeler için üretilen fener veya mumlukları temin ederek daha sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz.

Daha sonra ise popüler bahçe aksesuarları arasında küçük heykelcikler yer almaktadır. Birden fazla model ve motiflerin işlendiği bu heykelcikler bahçenizi sevimli bir hale getirecektir.

Bahçelerde karşılaşılan sorunlardan biriside güneştir. Güneş birçok insanı bahçede otururken rahatsız etmektedir. Bunun için güneşlik bir şemsiye tercih ederek bu aksesuarla bahçeniz farklı bir havaya bürünecektir.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ