Dekor Style

Pierre Cardin Halı Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Evinizin dekorasyonuna farklı bir bakış açısı ve farklı bir güzellik kazandıracak, oldukça zengin renk ve desen seçenekleri sunan ve yeni sezon koleksiyonu ile hayranlık uyandıran pierre cardin halı, moda renkleri, şık desenleri ve gözlerinizi alamayacağınız üç boyutlu desen çalışmaları ile müşterilerinin büyük bir beğenisini kazanarak seçkin ve kaliteli müşteri kitlesini arttırmayı başarmıştır. Her tarz ev dekorasyonu için birbirinden güzel halılar tasarlayarak her eve girmeyi başaran marka yeni sezonda bambaşka güzellikte tasarımlar hazırlayarak alanını genişletmiştir.

PİERRE CARDİN HALI MODELLERİ 2023 GALERİSİ

Ev Tekstili ürünleri arasında perdeler kadar ön planda olan halılar, değişik zevkler ve değişik tarz dekorasyonlar için yepyeni desenleri moda renklerle harmanlayarak oldukça şık ve dikkat çeken modelleri hazırlamış ve bizlerin beğenisine sunmuştur. Sizlerde göz kamaştıran dekorasyonlarını zı taçlandıracak pierre cardin halı ile evinizin şıklığını ikiye katlayabilir siniz. Salonlar, yatak odaları, oturma odaları ve evin her bölümüne ayrı bir şıklık kazandıracak halılar için galerimizi inceleyebilirsiniz.

Pierre Cardin Halı 2023 Katalogu

Pierre Cardin halı sektörde çok kaliteli halı modelleri üretmekte ve satışını yapmaktadır. Pierre Cardin halı fiyatları incelediğimiz zaman halı sınıfında ki ürünler 205 TL fiyatlardan başlamaktadır.

Eğer yolluk halı fiyatlarından bahsetmek gerekir ise 115 TL fiyatlardan şuanda alıcı bulmaktadır. Özel kestirme yolluk halı oldukça kullanışlıdır. Yukarı da yer alan galeri de ürünleri inceleyerek kataloğumuzu inceleyebilirsiniz.

Pierre Cardin Halı Yorumları

Aşağıda yer alan pierre cardin halı yorumları ürünü kullanan gerçek kullanıcı yorumlarıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ