Dekor Style

Kilim Mobilya Kanepe Modelleri ve Fiyatları

Ülkemizin önde gelen mobilya markalarından biri olan Kilim ev dekorasyonu için kanepe modelleri üretmektedir. Kilim markalı inceleyeceğimiz ilk kanepe modelinin adı Ürgüp’tür. Ürgüp kanepe modelinin krem, bordo, gül kurusu, mavi ve turuncu olmak üzere birçok farklı renk modeli bulunmaktadır. Kanepeyi kullanacağınız odanın dekorasyon ve rengine uyumlu olarak bir renk seçmelisiniz. İki adet yastığı bulunan Ürgüp kanepe modelinde yüksek ayak teknolojisi kullanılmıştır. Yüksek ayaklar kadınların sıklıkla tercih edip dikkat ettiği bir özelliktir.  Bu modelin fiyatı 1499 TL’dir.

Kilim Mobilya Topkapı Kanepe 2469.-TL
Kilim Mobilya Topkapı Kanepe 2469.-TL
Bir diğer kanepe modelinin adı ise Topkapı’dır. Oldukça şatafatlı ve lüks bir tasarımı bulunmaktadır. Kanepe modelinin üst kısmında  dekoratif bir görünüm oluşturan figürler kullanılmıştır. Bu modelde iki farklı renk seçeneği mevcuttur. Nostaljik bir görünümü olan bu kanepe modelini Retro tarzda hazırlanmış salonlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Altın sarısı işlemeleri ile dikkatleri üzerine çeken  bu modelde kullanılan kumaş kir tutmayan ve kir göstermeyen özelliğe sahiptir. Oldukça kolay temizlenebilen bu kanepe modelinin fiyatı ise 2469 TL’dir.

Kilim Mobilya Marmaris Kanepe 2260.-TL
Kilim Mobilya Marmaris Kanepe 2260.-TL
Bir başka model ise Marmaris’tir. Marmaris kanepe modelinin mavi ve açık kahverengi olmak üzere iki tür modeli bulunmaktadır. Marmaris kanepe modelinin genel olarak incelediğimizde modern ve spor bir görünümü vardır.  Marmaris adlı modelde kaliteli süngerler kullanılmıştır. Bu süngerler sayesinde oldukça konforlu ve rahat bir yapısı bulunmaktadır. Bu modeli tercih edenlerin çok memnun kaldığı kanepenin fiyatı ise  2260 TL’dir. Sizlerde konforlu ve rahat bir kanepe modeli arıyorsanız bu model sizin için biçilmiş bir kaftandır.

Kilim Mobilya Belen Kanepe 2172.-TL
Kilim Mobilya Belen Kanepe 2172.-TL
Kilim markalı kanepe modellerinden birisi de Belen adını taşımaktadır.  Belen adlı kanepe modeli pembe rengi taşımaktadır. Bu modelin fiyatı 2172 TL’dir.  Belen adlı modelin kumaşında farklı tarzda işlemeler bulunurken  kanepenin yan tarafında ahşaptan işlemelerde mevcuttur.

Kilim Mobilya Ayasofya Kanepe 1916-TL
Kilim Mobilya Ayasofya Kanepe 1916-TL
Son olarak inceleyeceğimiz kanepe modelinin  adı ise  Ayasofya’dır. Ayasofya kanepe modeli en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Tasarımı ve ideal boyutları ile ön plana çıkan bu kanepe modelinin fiyatı ise 1916 TL’dir.

Kilim Mobilya Seyhan Kanepe 2092-TL

Kilim Mobilya Seyhan Kanepe 2092-TL

Kilim Mobilya Biga Kanepe 2002-TL

Kilim Mobilya Biga Kanepe 2002-TL

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ