Dekor Style

Fonksiyonlu Modern Kanepe Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Ev dekorasyonunda oturma odası,genç ve çocuk odaları ve salonlarda bile kullanabileceğiniz birbirinden şık ve ilginç fonksiyonlu kanepeler inanılmaz tasarımları ile hayranlık uyandırıyor. Özellikle bekar evleri,küçük evlerde yaşayan kalabalık aileler ve farklı tasarımlara ilgi duyanlar için hazırlanmış bu harika kanepeler açılıp katlanarak son derece kullanışlı mobilyalara dönüşüyor ve dekorasyona canlılık kazandırıyor. Bu tarz bir kanepeye sahip olmak hayatınızı kolaylaştıracak ve gerek duyduğunuz bir çok mobilya ya da aynı anda sahip olmak anlamına geliyor, şık ve modern bir kanepe, kullanışlı bir çalışma masası, konforlu ve rahat bir yatak, arkadaşınız için bir ranza ve sehpa aynı anda sahip olacağınız mobilya tasarımları olarak sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Modern tasarımları ile evinizin dekorasyonuna şıklık katan bu akıllı kanepeler,bir kaç dakika içinde ranzaya, yatağa ve harika bir uzanma koltuğu modeline dönüşerek sizlere keyifle dinlenme imkanı sunuyor. Mobilya sektörünün en ünlü markalarının tasarımı olan işlevsel kanepe modelleri moda renkleri ve şık tasarımları ile evinizin her alanına oldukça etkileyici bir hava katacaktır. Sezonun en gösterişli modelleri arasından seçtiklerimizi sizin için galerimizde derledik incelemenizi tavsiye ederiz.

çok amaçlı kanepe modelleri

 

ranza-ve-kanepe

 

ilginç kanepe modelleri

 

Tasarım-Harikası-Kanepe-Modelleri-2014

İstikbal Kanepe, Çekyat Fiyatları ve Ucuz Modelleri

 

yatak olan koltuk

 

yatağa dönüşen kanepeler

Birbirinden farklı çok amaçlı kanepeler bulunmaktadır. Bu nedenle yuvarlak kanepe, yatak olan kanepe, akıllı kanepe modelleri arasından istediğinizi beğenebilir ve inceleyebilirsiniz. Sitemizde yer alan bu ürünleri incelemek için aşağıda ki resimleri inceleyebilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ