Dekor Style

3D Polimerik Zemin Ve Duvar Kaplamaları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Dekorasyonda farklılık arayanlara son derece değişik uygulama biçimleri ile birbirinden etkileyici alternatifler sunan 3D Polimerik Kaplamalar duvarlardan , zeminlere , tavanlar ve mobilyalara kadar her alana uygulanabiliyor . Polimerik kaplamalar yüksek çözünürlüklü 3d baskı görsellerin epoksi olarak bilinen kimyalar boyalar ile zeminlere uygulama tekniğidir .

Görselliği ile inanılmaz etkileyici ortamlar yaratan bu güzel 3d uygulamaları , banyonuzun veya mutfağınızın fayanslarına zeminine , tavanlarına , beyaz eşyalara ve mobilyalarınıza bile uygulatabilirsiniz . Çizilmeyen , kırılmayan ve yırtılmayan yapısı ile istediğiniz her alanda uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz .

Sadece belli görseller değil sizin isteğiniz doğrultusunda özel olarak ta tasarlanabilen Polimerik Duvar Ve Zemin Kaplamaları , dekorasyona inanılmaz bir farklılık ve tarz bir şıklık katacaktır . Sizlere ilham vereceğiniz düşündüğümüz Üç Boyutlu Polimerik Kaplama Modelleri ni galerimizde derledik inceleyerek en güzelini ev veya ofisinize uygulatabilirsiniz .

dekoratif 3d panel kaplamalar


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ