Dekor Style

Dekorasyon Parke Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

2023 yılında evlerimizin dekorasyonlarını büyük ölçüde değişime uğratacak Laminat parke modellerini size ilham olması amacı ile galerimiz de topladık.

Ev dekorasyonlarında önemli noktalardan birisi de zemin kaplamalardır. Ülkemizde genellikle zeminlere pek önem verilmeyerek dekorasyonlar yapılmaktadır. Oysa ki zeminlerin dekorasyona çok büyük etkisi bulunmaktadır. Bu nedenle mutlaka zemin kaplamalarına gerekli özeni göstererek dekorasyona devam etmeliyiz.

Ev dekorasyonlarında etkili rol oynayan zemin kaplamalarından en modern ve popüler olanı ise parkelerdir. Kadınların en çok tercih ettiği zemin kaplaması olan parkeler dekorasyona modern bir hava katarak şık bir dizayna sahip olmanızı sağlayacaktır. Parke modellerinin bu kadar popüler olmasındaki en büyük etki ise görseli görünümüdür. Diğer etkenlerin başında ise birçok farklı parke modellerinin bulunmasıdır. Parke modelleri arasında en çok kullanılan parke modeli laminat parkelerdir. Parke modellerini evinizin her odasında kullanabilirsiniz. Ancak  parkelerin en çok kullanılan odaların başında salonlar gelmektedir. Salon dekorasyonlarında sizlerde parke modellerine yer verebilirsiniz. Fakat salonlarınız için parke modeli seçerken bir noktaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Salonlarımızın duvarlarında veya mobilya gruplarında açık renk kullandıysanız zemin kaplamalarında kullanacağınız parke rengi koyu tonlarda olmalıdır. Eğer salon duvar ve mobilyalarında koyu renk tercih ettiyseniz parke rengi olarak açık tonlarda bir model seçiniz.

Parke modellerini seçerken parke yapılırken kullanılan ağacın kalitesi önemlidir. Kaliteli ve dayanıklı bir parke modeli seçerek yıllarca odanıza parkenin modern ve şıklığını yansıtabilirsiniz.

Gelin şimdi 2023 birbirinden şık ve modern parke modellerini galerimizde beraber inceleyelim.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ