Dekor Style

Yeni Trend Orta Sehpa Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Yuvarlak orta sehpalar denince halı ve perdeden daha önce gelen bir aksesuar diyebiliriz. Tabi bunun birçok farklı ve tasarımda çeşidi bulunmaktadır. Bu nedenle orta sehpa seçerken odanın şekline göre seçmek en doğru tercih olacaktır. Bu ise   Salonların ana eşyası koltuk takımı, yemek masası gibi ürünlerin yanında son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden birisi de orta sehpalardır. Orta sehpalar gün geçtikçe popülerliği arttırarak ülkemizde ve diğer ülkelerdeki her evde bulunan bir eşya haline gelmiştir.

Salon dekorasyonlarında orta sehpa modeline yer verirken salonunuzun ebatlarını göz önünde bulundurmalısınız. Küçük salonlarda orta ve küçük boyutlara sahip orta sehpa modellerine yönelmelisiniz. Çünkü küçük salonlarda büyük orta sehpalar daha fazla yer kaplayarak ortamın kalabalık ve sıkışık görünmesine yol açacaktır. Büyük salonlarınızda büyük boyutlu orta sehpa modeline yönelebilirsiniz.

Orta sehpalar salon dekorasyonu bakımından oldukça farklı bir modern ve şıklık katmaktadır. Odanın ambiyansını değiştiren bir ürün olan orta sehpaların birçok farklı modeli bulunmaktadır. Orta sehpaların sade modelleri olduğu gibi çekmeceli ve raflı modelleri de mevcuttur. Ayrıca ahşap, cam, metal orta sehpa modelleri bulunmaktadır. Bu raf ve çekmeceli modellerde bölmelere istediğiniz ürünü yerleştirip saklayabilirsiniz. Ama sade orta sehpa modellerinde ise sehpa üzerini çeşitli aksesuarlarla veya kitap, dergilerle doldurabilirsiniz.

Bunun yanı sıra orta sehpa modellerinin fonksiyonel özelliklerinden birisi de her türlü yiyecek ve içeceğinizi orta sehpaya koyabilirsiniz. Böylece orta sehpanın rahatlığı sayesinde vizon sehpalara ihtiyaç duymayabilirsiniz. Son olarak ise salonlarınız için orta sehpa modeli seçerken model tercihinde salonunuzun ana rengi ve  salondaki eşyalarınızın rengine, desenine uyumlu bir model olmasında dikkat ediniz.

Kare Orta Sehpa Modeli

Oldukça kullanışlı ve kare orta sehpa

Farklı bir tarz arıyorum diyenler için aşağıda ki modeli önerebilirim. Oldukça değişik bir model. Ama özellikle her istediğinizi rahat koyabilir ve oldukça da rahat kullanabilirsiniz. Bu güzel görüntünün baş mimarlarından biri ise koltuk takımı dersek yalan olmayacaktır.

 

tarz orta sehpa modelleri

tarz orta sehpa modelleri

Evlerimiz oldukça önemli mekanlardır. Fakat evlerimizin salonları küçük olduğu zaman orta sehpa seçimi konusunda hassas davranmak gerekiyor. Bu nedenle sehpa seçerken odanın şeklini baz almakta oldukça fayda vardır. Aşağıda ki model odaya tam uymuş ve şık bir görsellik katmıştır.

İlginizi Çekebilir Kullanışlı Orta Sehpa Modelleri

Küçük salonlar için orta sehpa modelleri

Küçük salonlar için orta sehpa modelleri

Eğer oda biraz daha büyük ve kullanışlı ise işte bu aşağıda ki seçtiğimiz model tam size göre. Çam orta sehpa oldukça güzel görüntüsü ile ortama farklı bir hava katmaktadır.

 

Çam orta sehpa

Çam orta sehpa

Spordan vazgeçmem fakat şıklığımı da belli ederim yani diyorsanız bu model tam sizin için tasarlanmış. Zarif kibar ve oldukça şık.

Beyaz Orta Sehpa Modelleri

Beyaz Orta Sehpa Modelleri

İncelemek istediğiniz zaman bir çok farklı türde orta sehpa olduğu açık ve net bir şekilde karşımıza çıkacaktır. Yıllar geçse dahi kalitesinden ödün vermeyen bu ev aksesuarları oldukça popüler ve kullanışlıdır.

Güncelleme: 24.06.2022


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ