Dekor Style

Dekoratif Duvar Rafı Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Duvar dekorasyonlarına şıklık kazandıracak oldukça şık ve estetik modelleri ile hayranlık uyandıran Dekoratif Raflar ,çiçekleriniz ,kitaplarınız,biblolar ve zarif aksesuarlarınız için oldukça şık sergileme alanları olacaktır.Duvarınızın büyüklüğüne göre seçim yaparak son derece estetik ve hoş bir dekor oluşturarak tüm dikkatleri duvarınızdaki bu harika süslere çekebilirsiniz.Salon ,oturma odası veya evinizin her hangi bir alanında şıklık yaratmak istediğinizde kullanabileceğiniz bu harika raflar oldukça kolay ve duvarlarınıza hiç bir zarar vermeden monte edebileceğiniz ürünlerdir.Çıkarmak istediğinizde kolaylıkla çıkarıp başka bir duvarda kullanabilirsiniz.

Ev dekorasyonları mızın şık ve modern bir havaya büründürmek için artık duvarlarımızda önemli bir hale gelmektedir. Duvarlarımız şık bir dekorasyon tarzıyla tasarlanırsa odanın şıklık seviyesi giderek artacaktır. Bu nedenle duvarlarımıza da gerekli değeri vererek hareket etmeliyiz. Peki duvarlarımızı nasıl dekore edebiliriz diye merak ediyorsanız yaptığımız araştırmalarımıza göre duvar rafları son günlerinde trendlerinden birisi haline gelmiştir. Duvar rafları duvarlarımızda çeşitli renkleriyle neşeli ve canlı bir hava katmaktadır. Sizlere önerimiz tabi ki kullanacağınız odanın rengine uyumlu bir renk seçmeniz ancak canlı ve pastel renkler seçmenize özen gösteriniz. Ayrıca duvar raflarını odalarınızda bulunan fazla eşyaları saklama alanı olarak da kullanabilirsiniz. Ekstra olarak odalarınızda kullanacağınız çeşitli tarzdaki aksesuarları bu raflara yerleştirerek şık bir oda dekorasyonu tasarlayabilirsiniz. Duvar raflarının fonksiyonel yapısı sadece bunlarla da bitmiyor. Duvar raflarını evinizin dilediğiniz odasında kullanabilirsiniz. Salondan çocuk odasına kadar tüm odalara uygun olan raflar günümüzde en çok çocuk odalarında tercih edilmektedir. Çocuğunuzun oyuncaklarını veyahutta kitaplarına bu raflarda yer verebilirken banyolarımızda dahi bu raflara yer verebilirsiniz. Ayrıca duvar raflarının çeşitli desenlerde ve kare,üçgen gibi tarzları da bulunmaktadır.

Modern tasarımları ile son derece ilgi çeken bu şık 2017 Duvar Rafı Modelleri ,rengarenk ve göz alıcı tasarımları ile her duvara ayrı bir güzellik katacak oldukça zengin bir çeşitliliğe sahiptir.Ahşap,siyah,beyaz ve canlı renklerin tümünü kolaylıkla bulabileceğiniz ünlü yapı marketler, daha bir çok alternatifi görebileceğiniz seçkin mağazalarda bulunuyor.Sizde evinizin dekorasyonunda şık ve göz alıcı duvar rafları ile canlılık katmayı istiyorsanız en kısa zamanda bu güzel raflardan almalısınız.Sizler için seçtiğimiz en çarpıcı modelleri galerimizde inceleyebilirsiniz.

Şimdi çeşitli odalarda kullanılan duvar raflarının fotoğraflarının bulunduğu galerimize göz atarak duvar rafları hakkında daha detaylı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Duvar Rafı Modelleri 2017
Dekorstyle takipçilerimiz bugün dekorasyon dünyasında trend ve modaları incelediğimiz sitemizde yine farklı bir konuya değineceğiz. Bugün ele alıp inceleyeceğimiz konu duvar dekorasyonları ile ilgilidir. Bildiğiniz üzere dekorasyon deyince ev içerisindeki her şey etkili olmaktadır. Bu her şeyden birisi de duvarlarımızdır. Duvarlar dekorasyona oldukça fazla bir şekilde etki etmektedir. Ancak ülkemizde duvar dekorasyonu pek önemsenmemekte birlikte son günlerde özellikle yabancı ülkelerde giderek fazla bir şekilde popüler hale gelmiştir. Çünkü boş bir duvar dekorasyonu bozmakla birlikte dolu bir duvar dekorasyona olumlu etkileri olmaktadır.

Duvar dekorasyonunda genellikle aksesuar ve tablolar, çerçeveler kullanılmaktadır. Aslında duvar dekorasyonunun ana eşyası raflardır. Raflar duvarlara oldukça idealdir. Ve duvar rafları dekorasyonda oldukça etkileyici bir hava oluşturabilir.  Duvar rafları doğru kullanılırsa kendisine hayran bırakabilecek bir özelliğe kavuşmaktadır. İlk olarak duvar raflarını evlerimizin neresinde kullanabiliriz diye soruyorsa ilk olarak salonlarınızda , mutfaklarınızda veya koridorlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle koridor gibi boş alanlarda duvar rafı kullanmak oldukça mantıklı bir fikirdir. Duvar raflarınızı nasıl kullanırız? Duvar rafları birçok bölmeye sahiptir. Ve bu açıdan dolayı bu bölmelere birçok eşya ve aksesuar koyabilirsiniz. Özellikle kitap, biblo , çerçeve gibi aksesuarlar duvar raflarında daha etkileyici ve daha bütün  bir görünüme kavuşmaktadır. Duvar raflarınızı modern bir şekilde aydınlatır veya ışıklandırma kullanırsanız daha hoş ve sıcak bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Bildiğiniz üzere  raflar biz kadınların kurtarıcılarıdır. Raflarınıza evlerinizde bulunan gereksiz eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Böylece ev içerisinde daha geniş ve ferah bir alana sahip olabilirsiniz. Bu nedenle raf gibi hem modern hem de kullanışlı saklama alanlarını dekorasyon için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra duvar raflarına çocuk odaları, yatak odaları ve banyolarınızda da yer verebilirsiniz. Oldukça fonksiyonel olan duvar rafları ülkemizde de giderek popüler hale gelmektedir. Son günlerin trendini sizlerde evlerinizde kullanarak modern ve şık bir dekorasyona sahip olmak için daha  kolay bir yol izlemiş olacaksınız.

2017 yılının birbirinden şık ve modern bir şekilde tasarlanmış duvar rafı modellerini incelemek için fotoğraf galerimize tıklamanız yeterli olacaktır.

dekoratif ahşap raf

 

bauhaus alina-4lu-yuvarlak-raf-seti

Duvar-Raf-Modelleri

modern duvar-rafları

rengarenk dekoratif-duvar-rafları

RENKLİ-DUVAR-RAFI-MODELLERİ


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. burhan dedi ki:

    merhaba mavi pembe raflari nerden alabilirim ariyorum bulamadim

BİR YORUM YAZ