Dekor Style

Açık Mor Bebek Odası Modelleri

Mor renkli bebek odası modelleri en çok tercih edilenler arasına girdi. Bu nedenle açık mor bebek odası modelleri hakkında bilgi edinmeden bu dekorasyon fikrini uygulamak yanlış olacaktır. Bir ebeveyn olarak hayattaki en değerli varlıklarımız bebeklerimizdir. Bebekler ilk doğduklarından itibaren sürekli göz önünde bulundururuz. Özellikle ilk aylarda bebekler yatak odalarında beşik sayesinde bizle birlikte kalırlar. Ancak daha sonraki süreçlerde bebekler gelişimini tamamlayıp kendilerine ait bir odaya sahip olurlar. Bu bebek odalarında her şey oldukça önemlidir. Özellikle renkler bebek odalarında önemli bir yere sahiptir.

Sevgili okurlarımız bildiğiniz üzere renklerin insan psikolojisinde etkili bir rol oynamaktadır.  Özellikle bebeklerin üzerinde daha çok etkili olmaktadır. Bu nedenle her oda için renk tercihi yaparken dikkatli olurken, bebek odalarında  daha özenli hareket etmeliyiz.

Bebek odası dekorasyonunu düzenlerken oda rengi için bulunan seçeneklerden birisi de açık mor rengidir. Açık mor rengi hem erkek hem de kız çocukların odalarında gönül rahatlığı ile birlikte kullanabilirsiniz. Ancak genellikle daha çok kız çocukların odalarında kullanıldığını görmekteyiz. Ayrıca açık mor renginin diğer renklerle de uyumlu olduğunu görmekteyiz. Yani bebek odalarında kullanacağınız nevresim takımları gibi ürünlerle uyumlu olacak olan bu renk dolap ve baza renkleri ile de uyum sağlamaktadır.

Ayrıca  bilirsiniz ki bazı renkler insanları rahatlatıp, pozitif enerji vermektedir. Nitekim bu renklerden birisi de açık mordur. Açık mor özellikle bebeklerinize huzur verecek ve ayrıca bebeklerinizin gözünü almayıp aksine gözünü dinlendirecek bir etkiye sahiptir. Sizlerde eğer bebeğinizin odasını dekora ediyorsanız mutlaka ve mutlaka tercih edebileceğiniz renkler arasında açık mor olduğunu unutmayınız.

Lila Bebek Odası Dizaynı

Lila Bebek Odası Dizaynı

Yukarı da ki dekorasyon önerisinde görüldüğü gibi oda duvarları mor renge boyanmış ve bebek beşiği içinde ki örtüler ile de desteklenmiştir. Beşik gri renkli olması yanı sıra halı da oldukça mor renklerini barındırmaktadır.

Bebek Odası Boya Modelleri

Genellikle oda modelini duvarın rengine göre belirlemek daha etkili olmakta. Fakat bebek odası boya modeli daha farklı renk tonları ile birleştirilerek daha güzel bir hale sokulabilir. Bebek gün içerisinde sürekli uyuduğu için bundan dolayı buna uygun ve bebeği rahatsız etmeyecek renk tonlarını kullanmak gerekir.

Dekorasyon fikirlerini incelerken sizler de bebeğinizi rahatsız etmeyecek tasarım modellerini uygulamanızda fayda vardır. Bu nedenle aşağıda yer alan bebek odası boya modelleri arasında bebeğiniz için en güzel olanı seçmenizde fayda bulunmaktadır.

Lila Bebek Odası

Sadeliği ve tam da uykuyu simgeleyen renkler arasında yer alabilir. Bu nedenle lila bebek odası rengi oldukça bebekler için uykuyu getirebilecek ve güzel bir tasarım örneğidir.

Lila Bebek Odası

Lila Bebek Odası

Mor Bebek Odası

Bebek odasında duvarlara yapacağınız tüm görsel şöleni gözler önüne sermek istiyorsanız bu renk tam size göre. Aşağıda yer alan resmi inceler misiniz. Görüldüğü gibi duvara yapılan her bir çizim kendini göstermektedir. Tek bir sakıncası bebek biraz büyüdüğü zaman duvarı çizerse o da bir görüntü vereceği için hoş bir görsel oluşmayabilir.

Lila Bebek Odası Dekorasyonları

Lila Bebek Odası Dekorasyonları

Bebekler için tasarlanmış olan birbirinden farklı birçok model bulunur. Bu nedenle bebek odası modelleri arasında sizin zevkinize en uygun olanı kullanmak bize göre daha iyi olacaktır. Moda da sizsiniz, güzellikte..

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ