Dekor Style

Portatif Taşınabilir Bebek Beşik Modelleri

Aileler için artık en önemli beşikler, portatif ve rahat taşınabilir beşik modelleri olduğunu söyleyebiliriz. Gerek yatak odasına gerek de oturma odasına rahat bir şekilde taşınabilir. Bebeklerin sağlıklı büyümeleri için tasarlanmış ürünler, her sezon çok daha geliştirilmiş, çok daha sağlıklı ve kullanışlı tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor. Ailenin yeni üyesi olan minik bebeğinizin ihtiyacı olan ürünleri satın alırken her ayrıntıyı ve her özelliği titizlikle inceleyerek karar verirsiniz, özellikle de bebeğinizin uyuyacağı yatağı söz konusu olunca çok daha dikkatli olmak gerekir. Bebekler uyuyarak büyürler, en rahat ve sağlıklı uyku sizin seçtiğiniz en doğru beşik modelleri ile yakından ilgili olacaktır, hafif sallanan beşik tasarımları bebeğinize gereken rahatı ve konforu sağlayacak en ideal modeller olarak görülüyor.

Çocuk odası dekorasyonu na göre daha sade dekore edilen bebek odalarında beşikler doğal ahşap veya organik kumaş kaplamalı olmalıdır, bebek odalarına şıklık katacak birbirinden güzel ve kullanışlı modelleri ile anne ve babaların hayran kaldığı modern bebek beşikleri, zarif renkleri, göz alıcı süslemeleri ile kız bebekler ve erkek bebekler için farklı olarak tasarlanmıştır. Bebeğiniz için rahat ve huzurlu uyuyarak büyüyebileceği son derece kullanışlı bir beşik almayı düşünüyorsanız, sizler için en ünlü markaların tasarımları arasından seçtiğimiz modelleri galerimizde incelemenizi öneririz.

Ahşap-Bebek-Beşik-ModeliYukarı da yer alan tahta beşik oldukça güzel ve tanışabilir bir beşikter. Görüldüğü gibi ikiz bebekler için beşik olarak kullanılabilir. Tabi ki bebek beşiklerinde cibindirik en önemli özelliklerinden biridir. Yaz aylarında sinek gibi uykuyu bölen böceklere karşı en temel kullanılması gereken özelliklerden biridir.

 

Şuanda en çok kullanılan beşik türleri arasında yerini alan bu Cibindirikli beşik, yaz aylarının vazgeçilmez beşikleri arasındadır. Bu beşiğin en önemli özelliklerinden biri de altında yer alan haznesidir. Bebeğe ait birçok eşyayı koyabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

 

Anne yanı portatif sallanır beşik de en çok kullanılan ve en iyi beşik modellerinden biridir. Portatif olması sebebi ile rahat bir şekilde her yere taşınabilir. Ağırlık olarak da ortalama 7-8 kg gibi ağırlığa sahiptir. Bu kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterebilir. Bu beşik modelinde de cibindirik bulunmaktadır.

Sallanmayan portatif beşikler arasında yukarı da ki beşiği de sıralayabiliriz. Oldukça güzel bir görsele sahip olan bu beşik demek yerine yatak dersek daha mantıklı olacaktır. Bu beşik katlanarak rahat bir şekilde taşınabilir özelliğe sahiptir. Birçok farklı beşik modeli sıralayabiliriz.

 

katlanir-bebek-besigi

Büyükler belki hatırlarlar. Geçmişte evimize hamak kururdı anne babalarımız ve bizi o hamak üzerinde uyuturlardı. Bunun için ise bir pez alır yukarı da ki gibi bağlar ve sallarlardı. 20 yılın ne kadar çok şey değiştirdiğini görebiliyoruz burada.

sallanan-beşik-modelleri

Hepimizin kullanmasa dahi görmüş olduğu sallanan koltuk veya sallanan sandalye diye adlandırdığımız özellikle babaların vazgeçilmezlerini andıran bu sallanan beşik oldukça rahat ve sallaması da kolay. Sağa sola değil de ileri geri sallanması nasıl bir etki yapar bilemiyorum ama oldukça güzel bir görüntüye sahip olduğunu söylemek doğru olacaktır.

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ