Dekor Style

Sezon Trendi Dekoratif Halı Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

2023 Sezon trendi dekoratif halı modellerini sevgili takipçilerimiz için hazırladık ev dekorasyonlarında önemli parçalardan birisi de halılardır. Halılar kullanıldığı odalarda zemini kaplayarak odanın modern ve şık görünmesinde etkili rol oynamaktadır. Ve hepimiz evlerimizde her odada halılara yer veririz. Özellikle sonbahar ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte evlerde halı kullanımı giderek artmaktadır. Çünkü bu mevsimlerde evlerimizde yerler soğuk olmasından dolayı sağlığımızı korumak amacıyla da halı kullanmaktayız.

Halıları evlerimizin yatak odalarında , salonlarında , çocuk odalarında , mutfaklarda , koridorlarda ve oturma odalarında kullanırız. Bu kadar dekoratif bir ürünü evlerimiz için seçerken bazı hususlara dikkat etmeliyiz. Bu hususların başında ise hangi oda için halı kullanacağımız olmalıdır. Çünkü halı modelleri kullanacağımız odaya değişiklik göstermektedir.

Salonlarımız için halı modelleri seçerken mobilya grubumuzu göz önünde bulundurmalıyız. Mobilya grubumuzun rengi ve desenli yapısı ile seçeceğimiz halı modeli arasında bir uyum olmalıdır. Ayrıca sadece salonlarınız için değil tüm odalarınız için geçerli olan bir diğer husus ise zemin kaplamalarınız rengidir. Zemin kaplamalarınızın açık renkte ise koyu renkte halı modeli seçerken , koyu renkte bir zemin kaplamasına sahipseniz açık renkte bir halı modeli seçiniz.

Mutfaklarınız için halı modeli seçerken ise daha kolay temizlebilir bir model seçiniz. Ayrıca mutfaklar kadınlar için oldukça önemli bir odadır. Ve her kadın mutfağının büyük ve geniş bir boyutlara sahip olmasını ister.  Sizlerde mutfaklarınızın daha ferah ve geniş bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız açık ve sade renkte bir halı modeline yönelmelisiniz.

Çocuk odalarında halı seçimi yaparken daha desenli modellere yönelebilirsiniz. Şimdi ise gelin sizler için derlediğimiz birbirinden şık halı modellerinin bulunduğu 2016 yılı halı modellerini fotoğraf galerimize tıklayarak inceleyelim.

Özellikle ev dekorasyonun da şıklık yaratan halılar , her sezon olduğu gibi bu sezon da birbirinden güzel tasarımları ile büyük bir ilgi görüyor . Rengarenk desenler , değişik dokuma teknikleri ve model alternatifleri her tarz dekorasyona uygun yüzlerce çeşit seçeneği ile farklı zevklere ve farklı tarzlara hitap ediyor . Dekorasyonun en çarpıcı parçalarından biri olan halılar bazen tek renkli , bazen de rengarenk ve desen , desen tasarımları ile mekanlara şıklık kazandırıyor . Sezon Trendi Dekoratif Halılar klasik halı modellerinin , renkleri , desenleri ve modellerinin dışına çıkan son derece farklı modelleri ile bir hayli dikkat çekici diyebiliriz .

Farklı şekillerde üretilen halılar , yuvarlak , oval ve dekoratif modelleri kadar desen ve renkleri ile de oldukça ilgi çekiyor . Son yılların en moda tasarımları arasın da yer alan patchwork desenli halılar bu sezon da popüler olan modeller arasın da yer alıyor . En canlı renklerden en pastel tonlara kadar son derece zengin bir renk seçeneği sunan patchwork halılar , salon dekorasyonun dan antre ve yatak odalarına kadar her alan için tercih edilebilir . Ev Tekstili ürünleri için de en çok dikkat çeken tasarımlar olarak karşımıza çıkan 2017 Trendi Halı Modelleri bu sezon da bir hayli renkli ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor .

Yeni ve etkileyici halılar ile evinizin dekorasyonun da göz kamaştıran bir güzellik oluşturmak istiyorsanız sizler için seçtiğimiz son moda modelleri galerimiz de inceleyebilirsiniz .

2015 hali modasi


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ