Dekor Style

Tekzen Gardırop Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Yatak odası gardrop modelleri şekillerine ve beğeniye göre birbirinden farklı birçok modeli bulunmaktadır. Bu nedenle gardrop seçimi yaparken unutulmaması gereken en önemli zevkinize uygun bir model almak olacaktır. Yoksa bu kısa süreli olmasa da uzun vadede tatsız bir hal alacaktır. Artık odalarınıza ve sizin zevkinize yakışacak birbirinden güzel ve kullanışlı ürünleri ile dikkat çeken Tekzen Mobilya şık ve etkileyici ürünleri ile, yatak odası dekorasyonu için fark kazandıracak oldukça estetik  dolap tasarımları ile her evin dekorasyonunda yer almayı hak edecek gibi görünüyor.Bayanlar için gardroplar odalarda düzen sağlayan en etkili mobilya tasarımlarıdır, geniş iç hacimli,bol bölmeli,çekmeceleri ve kolaylıkla açılıp kapanabilen sürgülü kapakları ile yatak odalarının daima düzenli ve şık görünmesini sağlayarak rahat kullanma imkanı sunuyor.

Tekzen Sürgülü Gardrop Modelleri

Sürgülü kapakları, aynalı tasarımları son derece modern ve göz alıcı duruşları ile eşsiz bir dekorasyon yaratmanızı sağlayan bu harika dolaplar değişik ebatları ve zarif renk alternatifleri ile her evin dekorasyonunda rahatlıkla kullanabileceğiniz son derece modern ve kullanışlı mobilya tasarımlarıdır. modern gardroplar günümüzün dekorasyon anlayışına uygun oldukça değişik model ve ebatları ile hem sizin hemde gençlerinizin odalarında kullanım kolaylığı ile rahatlık sağlayarak dekorasyona kalite kazandıracak mobilyalar dır.Sizlerde yeni bir dolap almayı düşünüyorsanız, galerimizde yer alan markanın tasarımlarını incelemeden alışverişe çıkmayın diyerek sizleri örnek modellerimizle başbaşa bırakıyoruz.

Tekzen gardrop modelleri - sürgülü gardrop

Tekzen gardrop modelleri – sürgülü gardrop

Yatak odasında sürgülü gardrop kullanılmasının en önemli sebeplerinden birisi yer sıkıntısıdır. Eğer kullanışlılık ve uzun ömür bakımından düşünmek gerekirse kapaklı gardrop daha iyi olacaktır.

Tekzen gardrop modelleri 1- kapaklı gardrop

Tekzen gardrop modelleri – kapaklı gardrop

Yukarı da yer alan kapaklı gardrop her zaman en kullanışlı gardrop modellerinden biri olduğunu söylemekte fayda vardır. Tekzen gardrop modellerini incelediğiniz zaman da göreceksiniz bu farklı.

tekzen sürgülü gardırop

Tekzen 2023 gardrop modelleri arasında yer alan ve Zenio Rose adını alan bu model oldukça şık ve gösterişli bir modeldir. Özellikle kullanım bakımından kapladığı yer küçük olduğu için fazlası ile rahat ettirecektir.

Zenio Rose Ürün Özellikleri

Boy:184 Cm
En: 140 Cm
Derinlik:48 Cm
Raf Ölçüsü: 68.2×44.6 cm ve 32.3×44.12 cm
Raf Arası Genişlik: 30 cm ve 40 cm
Ayna Ölçüsü: 25×124 cm
Çekmece Ölçüsü: 17,4 x 69,8 cm
tekzen sürgülü gardrop

tekzen sürgülü gardrop

Her yılın modası konumunda olan sürgülü gardroplar oldukça kullanışlıdır. Fazla göze hitap eden ve kapaklı olmadığı için de rahat bir hava katan bu modelin ismi ise Zenio Apollon gardrop olarak geçmektedir. Ayna tasarımı olarak da şık bir görüntüye sahip olduğu için tasarımı da hayran bırakmaktadır.

Zenio Apollon Ürün Özellikleri

Boy:180 Cm
En: 160 Cm
Derinlik:58 Cm
Kasa: Saten Beyaz yonga levha.
Kapaklar: Saten Beyaz 18 mm yonga levha , ayna

Eğer daha farklı model arayışında iseniz aşağıda yer alan galeri fotoğraflarını inceleyebilir ve farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Birbirinden güzel dekorasyon önerileri ve modelleri için Dekor Style sitenizi tercih edebilir ve inceleyebilirsiniz.

Güncelleme: 18.9.2019


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ