Dekor Style

Bellona Mobilya Yemek Odası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Kalitesi ve modern tasarımları ile her dönemin modası olan Bellona Mobilya ,estetik ve kalitenin bir arada sunulduğu son derece şık mobilya tasarımları ile Salon Dekorasyonlarına değer katacak birbirinden güzel Bellona Yemek Odaları  ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Yenilikleri ile kendine hayran bırakan marka her tarz dekorasyona uygun oldukça zengin bir koleksiyonu hazırlayarak yaşadığımız alanlara kalite ve estetik kazandırarak çok daha konforlu ve çok daha çağdaş dekorasyonlar yaratmamızı sağlıyor.Üstün teknoloji imkanlarını kullanarak ürettiği mobilya ürünleri ,kaliteli malzemeleri ile yıllarca evlerinizde kullanabileceğiniz oldukça dayanıklı ve kullanışlı mobilya ürünleridir.

Bellona Yemek Odası Takımı 2023
Bellona markası ev dekorasyonunda her odaya uygun eşyalar tasarlayıp biz tüketicilere katalogları ile birlikte sunmaktadır. Ülkemizde yemek odası takımları giderek revaç halinde olunca, birbirinden ünlü firmalar şık ve modern tasarıma sahip yemek odası takımları üretmektedirler. 2023 yılının en çok tercih edilen yemek odası takımı markalarından birisi de Bellona’dır.

Bellona markasına ait ilk yemek takımı modelinin adı Palais’tir. Palais adlı yemek takımı 6 kişilik bir kapasiteye sahip olmakla birlikte yemek masası, sandalye, vitrin ve aynadan oluşmaktadır. Genel olarak Palais yemek takımı modelini incelediğimizde diğer odalarda kullanılan Palais takımlarında olduğu gibi opak beyaz ve ceviz rengi tercih edilmiştir. Ayrıca ayna altında yer alan büfenin bölmelerinin kapaklarında desenler kullanılmıştır.

Bellona’nın 2023 yılına ait yemek odası takımlarından birisi ise Sierra’dır. Sierra yemek odası takımı 6 kişilik olmakla birlikte  genel olarak yemek takımında meşe ve fildişi renkler kullanılmıştır. Yemek odası takımlarında kolay temizlenebilmesi için yüksek ayak teknolojisi kullanılmıştır. Ayrıca yemek odası takımında bulunan vitrinde geceleri daha kolay bir kullanım için led aydınlatmalara yer verilmiştir.

2017 yılı Bellona koleksiyonunda yer ala yemek odası takımlarından birisi ise Oslo’dur. Oslo yemek takımında canlı ve pastel renkler kullanılmıştır. Yemek odası takımında beyaz, krem, yeşil ve meşe renkleri bir arada kullanılarak oldukça şık bir tasarım oluşturulmuştur. Ayrıca diğer yemek odası takımında bulunduğu gibi bu takımda da kanserojen maddeler içermeyen malzemeler kullanılmaya özen gösterilmiştir.

Bir diğer yemek odası takımı ise Angel’dir. Angel yemek odası takımda opak beyaz, altın sarısı ve fildişi renkler kullanılmıştır. Oldukça lüks ve şatafatlı bir tasarımı olan Angel yemek odası takımında büfe ve vitrinde birçok depolama alanı bulunmaktadır. Evlerinizde bulunan gereksiz ve fazla eşyaları buralarda saklayarak daha geniş ve ferah bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca büfe de çatal, bıçak ve tabak gibi ürünlerinizi saklayabileceğiniz bir alanda mevcuttur.

Evinizin dekorasyon tarzına uyumlu harika bir yemek odası modeli ile salonlarınız ışıltılı bir görselliği yansıtacaktır,zarif tasarımları masa takımları ,konforlu ve rahat sandalyeleri ,lüks kumaşları ve göz dolduran modelleri ile özel yemek davetlerinin yıldızı olacaktır.Sizlerde salonlarınızda kaliteli dekorasyonlar yaratmak istiyorsanız,markanın tüm ürünlerini mağazalarında yakından incelemelisiniz. Sizler için seçtiğimiz en yeni modelleri galerimizde incelemenizi tavsiye ederiz.

bellona yemek odası modelleri

2014-nova-yemek-odasi-modeli

2014-yemek-odası

 

 

bellona-mobilya-victoria-yemek-odasi-takimi-modelleri

bellona-yemek-odası-takımları-2014

pablo-yemek-odasi-takimi

venturo-yemek-odasi

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ