Dekor Style

Genç Kız Odası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

2023 Genç kız odası modelleri ve dekorasyon önerilerini bu yazımız da siz değerli Dekor Style takipçileri için paylaşıyoruz.

Değerli okuyucularımız bugün sizlerle yine farklı bir konu dahilinde buluşuyoruz. Bugün sizlere bilgi alışverişinde bulunacağımız konu ise genç bayan odaları dekorasyonu hakkında olacaktır. Erkek olsun bayan olsun bütün gençler odalarını kendi zevk ve isteklerine göre oluşturmak istemektedirler. Sizlerde iyi bir ebeveyn ler olarak evladınızın fikir ve isteklerine önem göstererek odanın dekorasyonunu oluş-turunuz. Bizlerde genç bayan odası dekorasyonu hakkında geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışma sonrası elde edilen bilgileri aşağıda sizlerle paylaşmış bulunmaktayız. Dilerseniz şimdi sizinle beraber adım adım genç bayan odası dekorasyonu hakkında bilgileri okuyalım.

İlk olarak genç  bayan odası dekore ederken odanın rengi ile başlayabilirsiniz. Odanın rengini evladınızın fikrini aldıktan sonra renkli bir karaktere sahip ise çarpıcı ve dikkat çekici olan kırmızı,mor,pembe,sarı veya turuncu renklerine yer verebilirsiniz. Eğer evladınız sakin bir karaktere sahip ise bej,beyaz veya gri renklere yönelmede fayda var diye düşünüyoruz.

İkinci olarak ise odanın eşyaları ile konumuzu devam ettirelim. Odada bulunacak eşyaları ergonomik olarak kullanmaya özen gösteriniz.  Yatağın fazla yer kaplamamasına dikkat ederek evladınızın rahat bir ortamda büyümesini sağlayınız. Daha sonra çalışma masasını geniş tutarak fonksiyonel kullanın. Üst tarafında kitaplığın bulunduğu veyahutta bilgisayar kullanmaya yatkın bir çalışma masası tercih edebilirsiniz.

Üçüncü olarak gardırop tercihinde bulunurken oda dizaynı ve yatak ile uyumlu olmasına dikkat ediniz. Özellikle gardıroba geniş bir tasarımı bulunmasına özen gösteriniz. Çünkü bayanların kıyafet fazlalığı olmasından dolayı geniş bir gardıropla bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Dördüncü olarak bayanlar odada  aksesuarların bulunmasına çok önem verirler. Odalarına oldukça fazla değer biçen bayanlar odalarının şatafatlı ve şık bir görünümü olmasını isterler. Bu nedenle oda ile uyumlu aksesuarlar tercih ediniz. Odada boydan ve makyaj yapmasına yardımcı olacak aynalar kullanınız.

Son olarak ise odada komodin de vb. aydınlatmalara yer veriniz. Bir de evladınızın isteğine göre duvar kağıtları kullanarak odaya hoş bir hava katabilirsiniz.

Genç Kız Odası Dekorasyon Önerileri

Genç Kız Odası Dekorasyon Önerileri

Diana Genç Odası 2016

Diana Genç Odası 2023

Futuro Genç Odası 2016

Futuro Genç Odası 2023

En güzel 2023 Genç Kız Odası Modelleri Galerisi;


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ