Dekor Style

Suya Dayanıklı Banyo Duvar Kağıdı Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

 2017 Suya Dayanıklı Banyo Duvar Kağıdı Modellerini Banyo Dekorasyonlarına Dikkat Eden Dekor Severler için Bu Makalemiz de Derledik.

Duvar dekorasyonlarında özellikle suya maruz kalan alanlarda duvar kağıdı kullanmak yakın zamana kadar söz konusu bile edilemezken,günümüz dekorasyonlarında su ve buharın olduğu her alanda rahatlıkla kullanılabilecek son derece dayanıklı ve şık tasarımları ile göz dolduran yeni moda Banyo Duvar Kağıtları üretilerek ,10 yıl boyunca su geçirmeme garantisi veriliyor. Nem ve rutubeti önleyen dokusu ile yoğun su ve buharın oluştuğu duş duvarlarına bile uygulanarak yıllarca sorun yaşamadan kullanabileceksiniz.Suya dayanıklı çok katmanlı dokusu sayesinde izolasyon malzemesi olarak ta kullanılabilen bu harika 2017 Suya Dayanıklı Duvar Kağıtları,estetik bir güzelliği gözler önüne sererken ,su geçirmeme özelliği ile seramik altına da uygulanarak çok daha etkili olabiliyor.

Zaman içinde banyo duvarlarında su ve buharın oluşturduğu kabarmalar ve renk değişiklikleri son derece kötü bir görüntüye sebep olurken ,en son teknoloji kullanılarak üretilen bu harika duvar kağıtları ile yıllarca hiç sorun yaşamadan banyo dekorasyonlarına şıklık katacaktır.Estetik ve kaliteyi bir arada sunan bu güzel ürünler ,rengarenk ve şık desenleri ile eminim sizlerinde çok hoşuna gidecektir.Sizler için seçtiğimiz en güzel modelleri galerimizde derledik banyolarda yenilik yapmaya başlamadan önce incelemenizi tavsiye ederiz.

2017 de banyo dekorasyonlarına özgü su geçirmez dayanıklı duvar kağıdı modellerini galerimizde incelemenizi tavsiye ediyoruz.

 

banyo duvar kağıdı

banyo-duvarı

banyo-duvar-kağıdı-uygulaması

banyolar için vinil duvar kağıdı

banyolarda duvar kağıdı uygulaması

Banyo-ve-Tuvalette-Duvar-Kağıdı uygulaması

Farklı-iki-tasarım-modern-banyo-duvar-kağıdı-modeli

en-güzel-banyo-duvar-kağıdı

doğal-taş-görünümlü-duvar-kağıdı

Banyo-ve-Tuvalette-Duvar-Kağıdı-Modelleri

mercan-rengi desenli duvar kağıdı

resimli banyo duvar kağıdı

resimli banyo-duvar-kağıdı

suya dayanıklı banyo duvar kağıdı


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. hacer kayık dedi ki:

    Suya dayanıklı duvar kağıtlarınız çok güzel küçük banyolardada kullanılabilirmi ayrıca nasıl temin edebiliriz

  2. hacer kayık dedi ki:

    Suyadayanıklı duvar kağıtlarının fiyatlarını yazarmisınız şehir dışına kargoyla yollayabiliyomusunuz

    1. DekorStyle dedi ki:

      Hacer Hanım maalesef sitemizden satış yapmamaktayız. evidea. com ve koçtaş ın web sitesinden alabilirsiniz.
      Anlayışınız için Teşekkürler.

  3. Yuksel dedi ki:

    Suya dayanıklı duvar kağıtları dus bolumu dahil tüm banyoya uygulanabilir mi? Herhangi bir olumsuz durum yaratabilir mi?

BİR YORUM YAZ