Dekor Style

Evidea Zigon Sehpa Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

2023 yılında evlerinizde tercih edebileceğiniz iyi markalardan birisi de Evidea’dır. Evidea markası yıllardır ülkemizde hizmet veren ve kullanıcıların oldukça memnun kaldığı bir markadır. Evlerinizde şık ve modern bir hava oluşturmak istiyorsanız Evidea ürünlerini tercih edebilirsiniz. Evlerinizde en çok kullanılan ürünlerin başında zigon sehpalar gelmektedir. Zigon sehpalar kadınların resmen kurtarıcıları olmuştur. Özellikle misafir geldiğinde bizlere oldukça yardımcı olan zigon sehpaları Evidea 2023 yılında da tasarlamıştır.

Evlerinizde tercih edebileceğiniz zigon sehpa modellerinden ilki House Line  Legos’dur. Bu modelde zigon sehpalar farklı boyutlara sahiptir. Uzun, orta ve kısa boyutlara sahip olan bu model yuvarlak şekiller tercih edilmiştir. Pembe, turkuaz ve fuşya gibi renklerin kullanıldığı zigon sehpalar şirin görüntüsü ile dikkat çekerken 70 TL’lik fiyatı ile de her bütçeye uygun bir yapısı bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra House Line zigonlu orta sehpa modeli de bulunmaktadır. Tıpkı bir orta sehpa görüntüsünde olan ancak zigon sehpaya da dönüşebilen bu modeli son günlere giderek fazla bir şekilde tutulmaktadır. İki işlmei birden gören bu sehpa modeli 100 TL’dir. Bu sehpa modelinde gülkurusu, sarı ve meşe renkleri kullanılarak oldukça şık bir görünüm elde edilmiştir. Orta sehpanın yüksekliği 52 cm, genişliği ise 80 cm’dir. Zigon sehpaların ise yüksekliği 50 cm, genişliği ise 32 cm’dir. Sehpa modelinde kullanılan ayaklar plastik malzemeden yapılmıştır.

Evidea markasına ait bir diğer zigon sehpa modelinin adı House Line Calipso’dur. Bu zigon sehpa modeli TSE onaylıdır. Yani sehpa yapılırken kullanılan malzemeler kanserojen madde içermemekle birlikte  E1 kalitesine sahiptir. Bu sehpa modelini ön plana çıkaran özelliği ise kolay temizlenebilir olmasıdır. Kadınların en çok sevdiği özelliklerinden birisi olan bu özelliğinin dışında  fiyatı 120 TL’dir. Bu zigon sehpa modelinde pembenin tonları kullanılmıştır.

Son olarak ise ahşap zigon sehpa modeli bulunmaktadır. Bu ahşap modelde beyaz ve ceviz rengi kullanılmıştır. Genişliği 49 cm olan bu sehpanın yüksekliği ise 46 cm’dir.  Fiyatı 72 TL olan bu zigon sehpa modellerini fotoğraf galerimizde inceleyebilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ