Dekor Style

Dekoratif Eskitme Mobilya Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Geçmiş zamanların izlerini taşıyan eşyalar her zaman ilgimizi çeker , eski bir halı , ahşap bir sandık , çocukluğumuzu anımsatan bir büfe ve ahşabın tüm sıcaklığını taşıyan konsollar . Geçmişten bu güne kadar kalmayı başarmış eski bir mobilya bulmak tabi ki mümkün eski eşya satan mağazalar , antikacılar bu tarz eşyaları meraklılarına satıyor , isterseniz satın alabilir veya kısa bir uğraş ile kendiniz bile yapabilirsiniz . bir çok internet sitesinde bu güzel uygulamalar oldukça detaylı bir şekilde gösteriliyor .

Evinizin Dekorasyon tarzına uymasa bile eskitme bir mobilya ile şık bir köşe yaratarak nostalji yaşayabilirsiniz . Günümüz de farklı tarz dekorasyonlarda çok daha değişik stillerde mobilyalar kullanmak oldukça moda , modern bir salon dekorasyonun da eskitme bir büfe veya konsol son derece etkileyici bir hava yaratabiliyor . Yatak odanızda eskitme hoş bir şifonyer kullanarak sıcak bir atmosfer oluşturabilir geçmişi bu güne taşıyabilirsiniz .

Dekoratif Eskitme Mobilyalar en çok beyaz renkleri ile dikkat çekseler bile en canlı renklerden en pastel tonlara kadar her rengi kullanabilirsiniz her şekilde sonuç muhteşem olacaktır . Biraz çaba ile evinizde son derece estetik bir mobilya ile göz alıcı bir dekorasyon yaratabilirsiniz , sizler için seçtiğimiz 2023 Eskitme Mobilya Modelleri arasından en güzeline karar vererek kendi romantik tasarımınızı kendiniz yapabilirsiniz .

eskitme konsol modeli

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ