Dekor Style

Doğtaş Yatak Odası Dolap Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Yatak odaları bizlerin gerek fiziksel gerekse ruhen dinlendiğimiz alanların başında yer almaktadır. Bu nedenle yatak odası dekorasyonunu organize ederken takım modelleri tercih edenler olduğu gibi bu ürünleri parça parça temin edenlerde bulunmaktadır. Sizlerde yatak odası ürünlerini bir takım olarak tercih etmiyorsanız sizler için derlediğimiz yatak odası dolap modellerini inceleyebilirsiniz.

Doğtaş markasına ait olan ilk dolap modelinin adı Casablanca’dır. Casablanca dolap modeli iki kapılı bir model olmakla birlikte, bu modelin genişliği 2700 cm, yüksekliği ise 2264 cm’dir.  Bu dolap modelinin kapak kısmında ayna bulunmaktadır. Bu aynada dışarı çıkmadan kendinizi son bir kez gözden geçirebilme şansına sahipsiniz. Ayrıca bu cam modelinde desenler bulunmaktadır. Bu desenler gerçekten oldukça şık bir görünüm ortaya çıkarmaktadır.

İkinci olarak inceleyeceğimiz dolap modelinin adı ise Bianco’dur. Bianco dolap modelinin 5 yıllık bir garanti süresi bulunmaktadır. Sade bir tasarıma sahip olan dolap modelinin kapaklarında metal kulplar yer almaktadır. Ayrıca diğer modellerde olduğu gibi bu modelde de kapaklarda, çekmecelerde yavaşlatıcı mekanizma kullanılmıştır. Bu sade dolap modelinin fiyatı ise 5505 TL’dir.

Bir diğer modelin adı ise Briza’dır. Briza dolap modeli diğer dolaplara nazaran daha geniş bir kapasiteye sahiptir. Ve bu nedenle 6 adet kapağa sahiptir. Bu dolap modelinde meşe ve beyaz rengi birlikte kullanılmıştır. Hemen hemen tüm yatak odası dekorasyonlarına uyum sağlayabilecek kapasite de olan Briza’nın fiyatı ise 3490 TL’dir. Sizin de kıyafetlerinizin sayısı oldukça fazla ise Briza modelini seçmeniz yeterli olacaktır.

Doğtaş’ın dolap modellerinin biri ise Line’dir. Line dolap modeli 5 kapaklıdır. Fiyatı ise 2025 TL’dir. Sade bir dizaynı olan Line dolabı beyaz renkten oluşmaktadır. Beyaz renk odanızı daha geniş ve ferah gösterecektir.

Evlerinizde tercih edebileceğiniz bir diğer model ise Pasicifa’dır. Pasifica dolap modelinde de ayna kullanılmıştır. Bu model ise komple koyu ceviz renginden oluşmaktadır. Sürgülü kapak yapısı mevcuttur. Bu modelin fiyatı ise 2295 TL’dir.

Son olarak ise Siento adlı bir model bulunmaktadır. Siento dolap modeli 2 kapaklı bir yapıya sahiptir. Fiyatı ise 2940 TL’dir. Açık ceviz rengi ve çeşitli taş renkleri kullanılmıştır.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ