Dekor Style

Yuvarlak Mutfak Masası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Yemek masası modelleri arasında en kullanışlı ve en güzel olanları seçmek mutfakların güzel gözükmesine ve kullanışlı bir ortam oluşturmaya fayda sağlayacaktır. Bu nedenle masa seçimi sırasında en önemli etken masanın konulacağı konumun büyüklüğü olacaktır. Evde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerini genellikle mutfakta yeriz. Bazen ailecek bazen ise misafirlerimizle birlikte vakit geçirdiğimiz odalardan olan mutfakların dekorasyonlarında dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi de mutfak masalarıdır.

Mutfak masaları mutfak dekorasyonuna şık ve modern bir hava katan eşya olmakla birlikte mutfak dekorasyonuna etki edecek olması dolayısıyla model seçimi yaparken dikkatli olmak gerekmektedir. Bildiğiniz üzere mutfak masası modelleri şekillerine göre ayrım göstermektedir. Kare , dikdörtgen ve yuvarlak olmak üzere çeşitli mutfak masası modelleri bulunmaktadır. Site ekibimiz tarafından yapılan araştırmalara göre son günlerde en çok tercih edilen mutfak masası modelleri yuvarlak mutfak masalarıdır.

Yuvarlak Mutfak Masası Modelleri

Mutfak masası seçiminde dekorasyonunuz da daha az yer kaplayarak daha ferah ve geniş bir mutfak dekorasyonuna sahip olmanızı sağlayacaktır. Ayrıca yuvarlak mutfak masaları ideal boyutlara sahip olup misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz kapasiteye de sahiptir. Bu nedenle yuvarlak mutfak masası seçiminde odanın büyük olmasına dikkat edin. Yuvarlak mutfak masalarının ön plana çıkan bir diğer özelliği ise sivri uç ve kenarlarının olmamasıdır. Bilirsiniz ki küçük çocuklar için sivri uç ve kenarlar oldukça tehlikelidir.

Sizlerde mutfak dekorasyonu değişiklik ve yenilik yapmak istiyorsanız ahşap veya cam malzemesinden yapılan yuvarlak mutfak masası modellerinden birisi tercih edebilirsiniz. Şimdi anlatılması gereken ise şudur. Bu yılın birbirinden ünlü markaların tasarladığı şık yuvarlak masası modellerini fotoğraf galerimize tıklayarak inceleyelim.

Muftak Masası Önerileri

Yuvarlak masa oldukça şık bir görüntüye sahiptir. İyi yanları olduğu kadar da sıkıcı ve zor yönleri de mevcuttur. Bu nedenle bunu almadan önce iyi bir düşünme gerektirir. Eğer yuvarlak masa alacak iseniz bilinmesi gereken en önemli husus yuvarlak masaya 4 veya 5 kişiden fazla kişi oturamaz. Çünkü ebat olarak oldukça küçüktür. Aşağıda birkaç modeli inceleyelim.

Beyaz Yuvarlak Yemek Masası

Yemek Masası Modelleri - Beyaz yuvarlak yemek masası

Yemek Masası Modelleri – Beyaz yuvarlak yemek masası

Yukarı da yer alan beyaz yuvarlak masa modelini görüyoruz. Görsel olarak oldukça şık ve tahta yemek masası modeli olarak adlandırılabilen yapıya sahiptir. Sandalyelerinin birbirinden farklı olması da masaya farklı bir hava kattığı apaçık diyebiliriz. Saflığın simgesi olan bu renk mutfaklarda oldukça hoş bir görüntü katmaktadır. Mutfaklar yanı sıra her odada kendini gösterdiği apaçık.

Pudra Pembesi Yuvarlak Yemek Masası

Yemek Masası Modelleri - Pudra Pembesi Yuvarlak Masa

Yemek Masası Modelleri – Pudra Pembesi Yuvarlak Masa

Evlerinde pembe bir dünya kuran çiftler için vazgeçilmez renklerin başında geldiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle pudra pembesi ile uyumlu renkler arasından en uygun rengi seçerek evin dekorasyon modelini belirleyebilir ve güzel bir görsel oluşturabilirsiniz. Tasarım olarak da oldukça güzel olduğu ve klasik modelleri içerdiği için kullanışlı bir modeldir.

Güncelleme: 26.09.2019


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ