Dekor Style

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri

Bu makalemizde Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri üzerine duracağız. Evlerinizin salon, yatak odaları ya da diğer odalarında kullanabileceğiniz kumtaşı rengi ve çakıltaşı rengi üzerine farklı konseptlerde örnekler vereceğiz.

Evimizin duvar renkleri dekorasyon için çok önemli bir boyut taşımaktadır. Seçtiğiniz duvar rengi ile odanızı daha şık ve şatafatlı bir hal almasına yardımcı olabilirsiniz. İşte bizlerde bu denli önemli olan duvar renkleri konusunda bir araştırma gerçekleştirdik. Bu araştırmamızda kumtaşı ve çakıltaşı renkleri hakkında bilgiler edindik. Şimdi dilerseniz bu bilgileri sizlerle beraber inceleyelim.

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Doğru Renk Seçimi
Ev dekorasyonlarında seçilen duvar renkleri doğru olmazsa oda şık görünmekten çıkar. Bu nedenle kumtaşı rengi hemen hemen tüm dekorasyon ve eşyalarla uyum sağlamaktadır. Açık bir tona sahip olan bu renk ayrıca kullanıldığı odaya ferahlık sağlamaktadır. Eğer sizlerde evlerinizde sade bir ev dekorasyonu uygulayacaksanız kumtaşı rengi sizler için ideal seçenekler arasında yer almaktadır.

Çakıltaşı Rengi; Çoğu dekorasyon ve eşyalarla uyum sağlayan bir diğer renk ise çakıltaşı rengidir. Tıpkı kum taşı rengi gibi çakıl taşı rengide bulunduğu odayı geniş ve ferah bir ortama dönüşmektedir. Nitekim hepimizde evlerimizin geniş olması temenninin de bulunuyoruz. Bunun yanında çakıltaşı rengi isminden de anlaşılacağı üzere çakıl renklerinden meydana gelmektedir. Bu da bu rengin kullanacağınız odayı canlı, natural ve otantik bir hava katması anlamına gelmektedir. Sadeliği sevenler için çakıl taşı rengi de ideal seçenekler arasında yer almaktadır.

Son olarak değerli okurlarımız bahsettiğimiz renk boyalarını kaliteli markalardan temin etmeye özen gösteriniz. Çünkü aksi takdirde istediğiniz sonuca ulaşamayıp tekrar duvar boyası işlemleri ile uğraşacaksınız. Birbirinden ünlü markaların  bu renklere ait birçok tonu bulunmaktadır. Kullanacağınız odaya uygun tonu belirleyerek dekorasyonun-uza başlayabilirsiniz.

Açık Renk Kumtaşı ve Çakıltaşı

Açık Renk Kumtaşı ve Çakıltaşı

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Açık Renk Kumtaşı ve Çakıltaşı
Bir odanın genel görünümüne en çok etki eden faktörlerden bir tanesi elbette ki duvarların rengidir. Duvar renklerinde popüler renkler arasında olan kumtaşı ve çakıltaşı renkleri kendi arasında farklı alternatifleri ile mekanlarınıza hem şık hem de ferah bir hava katmayı hedefliyor. Bu görseldeki duvar rengi de benzer bir tonda tercih edilmiş. Sade ve modern mekanlar için bu renk ideal bir seçim olacaktır. Siz de tercihlerinizi bu yönde kullanarak hem odanızın enerjisini yükseltin hem de istediğiniz mobilya ile kullanarak kolaylık elde edin.

Modern Taş Duvar

Modern Taş Duvar

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Modern Taş Duvar
Bir odanın genel görünümüne en çok etki eden faktörlerden bir tanesi elbette ki duvarların rengidir. Duvar renklerinde popüler renkler arasında olan kumtaşı ve çakıltaşı renkleri kendi arasında farklı alternatifleri ile mekanlarınıza hem şık hem de ferah bir hava katmayı hedefliyor. Bu görseldeki duvar rengi de benzer bir tonda tercih edilmiş. Sade ve modern mekanlar için bu renk ideal bir seçim olacaktır. Siz de tercihlerinizi bu yönde kullanarak hem odanızın enerjisini yükseltin hem de istediğiniz mobilya ile kullanarak kolaylık elde edin.

Bej Kumtaşı Duvar Rengi

Bej Kumtaşı Duvar Rengi

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Bej Kumtaşı Duvar Rengi
Bu görselde ise kumtaşı duvar renginin en net ve yalın halinin uygulamasını görebiliyoruz. Kumtaşı çok sakin ve bir o kadar da asil bir renk tonu. Bej rengi olması onu modern bir havaya ulaştırırken diğer taraftan da açık ve koyu tonların ikisi ile de kullanım imkanı sağlamış oluyor. Yani dilediğiniz tarzda mobilyalar ile kullanabilirsiniz. Bu görselde mobilya rengi olarak açık kahve tercih edilmiş. Ancak mobilyalarınız beyaz ise bununla da çok iyi bir görüntü verecektir. İstediğiniz renk ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kumtaşı Duvar Rengi ve Eşya Kombini

Kumtaşı Duvar Rengi ve Eşya Kombini

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Kumtaşı Duvar Rengi ve Eşya Kombini
Bir önceki görselde bu boya renginin koyu bir ahşap tonu ile birlikte kullanılmasını görmüştük ve her renk ile uyum sağlayabileceğinden bahsetmiştik. Bu da söylediğimiz şey için bariz bir örnek teşkil ediyor. Görseldeki mekanda sehpalar ahşap renginde ve koltuklar ise tamamen beyaz tonlarında tercih edilmiş. Gördüğünüz gibi her ikisi ile de çok şık bir uyum yakalanmış. Yani dilediğiniz şekillerde kombin yapma imkanına sahipsiniz. Daha farklı renk tonları ile de bir araya rahatlıkla gelecektir.

Kumtaşı Duvar Rengi Led Aydınlatma

Kumtaşı Duvar Rengi Led Aydınlatma

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Kumtaşı Duvar Rengi Led Aydınlatma
Bu görsel de bir önceki görseldeki odanın bir başka açıdan çekilmiş hali. Burada ise başka bir nokta olan aydınlatmaya değinmek istiyoruz. Gördüğünüz gibi led aydınlatmalar yerleştirilmiş olan odada çok ferah bir hava var. Aydınlatma açısından kullanılmasının yanı sıra bu led aydınlatmalar aynı zamanda dekoratif olarak da tercih edilebilir. Burada da kumtaşı renginin üzerinde aydınlatma şekli çok şık görünüyor.

Aydınlık Bir Oda İçin Çakıltaşı Tonları

Aydınlık Bir Oda İçin Çakıltaşı Tonları

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Aydınlık Bir Oda İçin Çakıltaşı Tonları
Bu görselde daha aydınlık bir boya tonu karşımıza çıkıyor. Yine çakıltaşı tonlarında olan bu boya rengi özellikle aydınlık bir oda isteyenler için ideal bir fikir olabilir. Eğer çok ferah bir mekan hedefliyorsanız, odanın ışık alma potansiyeli az ise ya da herhangi bir sebeple odanıza ışık katmak istiyorsanız bu boya rengi tam size göre. Işığı yansıtma özelliği olan bu boya rengi ile mekanlarınıza enerji ve ferahlık katın.

Filli Boya Kumtaşı Rengi

Filli Boya Kumtaşı Rengi

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Filli Boya Kumtaşı Rengi
Kumtaşı rengine bir güzel örnek daha çıkıyor karşımıza. Bu görseldeki duvar rengi yine farklı dekorasyon parçaları ile bir arada tercih edilmiş. Özellikle odanızda renkli parçaları kullanmayı istiyorsanız bu şekilde her renk ile uyum sağlayabilecek olan bir duvar rengi tam olarak size hitap edecektir. Gördüğünüz gibi altın ve kırmızı tonları ile uyumlu durmuş. Bunun yerinde daha soğuk renkler mavi, gri de olsa yine uyumu yakalamak mümkün olacaktı.

Soluk Çakıltaşı Rengi

Soluk Çakıltaşı Rengi

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Soluk Çakıltaşı Rengi
Çakıltaşı rengi görselde de görmüş olduğunuz gibi kumtaşına göre biraz daha soğuk ve biraz daha griye dönük bir boya rengidir. Bu rengin tercih edilmiş olduğu görseldeki dekorasyonda gri ile bir uyum yakalanmış. Gri koltuklar, gri mobilyalar ve tekstil ürünleri son yıllarda en çok tercih edilen parçalar oluyor. Hal böyle olunca çakıltaşı rengi de duvar boyalarında tercih sıralamasında üstlere çıkmış oluyor.

Yatak Odası Kumtaşı Duvar Rengi

Yatak Odası Kumtaşı Duvar Rengi

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Yatak Odası Kumtaşı Duvar Rengi
Yatak odalarında da bu tonlar avantajlı renkler arasında üst sıralamalarda yer alıyor. Genel olarak en fazla sakin ve huzur verici olması gereken ortamlardan bir tanesi olan yatak odalarına bu renk duvar boyaları ideal bir seçim oluyor. Bu görselde de benzer bir uygulama tercih edilmiş. Yatak odasının duvar rengi olarak çakıltaşı tonu tercih edilmiş ve odadaki mobilyalar ise beyaz tonlarda tercih edilmiş. Benzer tonlar ile dekorasyon kullanılmış, çok sade, modern ve aynı zamanda da huzurlu bir yatak odası ortaya çıkmış.

Salonlar İçin Çakıltaşı Duvar Rengi

Salonlar İçin Çakıltaşı Duvar Rengi

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Salonlar İçin Çakıltaşı Duvar Rengi
Aynı boya uygulaması bu kez bir salon dekorasyonunda tercih edilmiş. Renk olarak griye yakın bir ton olması sayesinde bu görseldeki gibi siyah ve beyaz mobilyalar ile bir arada çok şık bir uyum yakalamak mümkün olmuş. Her ikisi ile de uyum sağlamış. Genel olarak çakıltaşı rengi bu şekilde salon dekorasyonunda da tercih edilebilir. Hem kendini belli edecek hem de sıkıcı bir ton olmayacaktır.

Gri Tonlarda Çakıl Taşı Rengi

Gri Tonlarda Çakıl Taşı Rengi

Kumtaşı ve Çakıltaşı Boya Rengi Fikirleri : Gri Tonlarda Çakıl Taşı Rengi
Bu görselde ise çok farklı bir fikir çıkıyor karşımıza. Gri tonlarında olan çakıltaşı rengine boyanmış olan duvarlar tercih edilmiş ancak mobilya rengi ve döşeme rengi olarak bej kullanılmış. Bu da tekdüze bir seçim yapmak zorunda olmadığınız anlamına geliyor. Bu şekilde de gayet iyi bir uyum elde edilmiş. Eğer siz bunun dışında bir mobilya rengi ile kullanacaksanız onunla da uyum sağlaması mümkün olacaktır.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ