Dekor Style

Evde Simli Duvar Boyası Nasıl Yapılır

Evde simli duvar boyası nasıl yapılır bu makalemizde siz değerli DekorStyle takipçilerimize anlatmaya çalıştık. Pratik ve uygun ve bir o kadar da dekoratif bu uygulamayı tavsiye ediyoruz.

Duvarlarımıza yeni bir dekor imajı getirecek değişik bir trend elde etmek istiyorsak simli boyalar tamda bize göre demektir. Duvarlarımız yapacağımız bu simli boya uygulamasından sonra parıl parıl parıl parlayacaktır. Şüphesiz evimize gelenlerin şöyle bir baktığında ilk dikkatlerini çekecek şey olacaktır. Peki bu simli duvar boyasını nasıl uygularım diyorsanız işte;

Simli Duvar Boyası Nasıl Yapılır

Simli Duvar Boyası Nasıl Yapılır

2023 yılı arası bir çok evde yeni trend olan bu uygulama bir çok evde karşımıza çıkmaya başladı. Peki bu parlama nasıl oluyor işte bu işin püf noktası sim ve simli boya uygulamasında. Peki evde ben kendim nasıl yaparım diyorsanız işte simli boyanın nasıl yapılağını siz değerli Dekorstyle takipçilerine anlatıyoruz. Boyaya başlamadan önce şu malzemelerin sizde olduğundan emin olunuz. 2.5 kiloluk bir boya kutusuna göre hesaplarsak 45 ml den 3 kutu istemiş olduğumuz renkte sim ve hangi renk boya istiyorsak birde boya alıyoruz.

Evde Simli Duvar Boyası Nasıl Yapılır

Evde Simli Duvar Boyası Nasıl Yapılır

Simli Duvar Boyası

Simli Duvar Boyası

Evde Simli Duvar Boyası Yapılışı;

Öncelikle duvarımızın durumuna göre uzun süredir boya yapmıyorsak bir kat boya atıp zeminimizi yeniliyoruz.  Daha sonra ise boya mızın içerisine simi atıp bir güzel karıştırıyoruz. Tabi ki bunu yaparken de bir yandan ufak ufak su ilave ederek boyamızı inceltiyoruz. Bu şekilde yapmamız boya-mızın topaklanmasını kesecektir. İlk olarak bir kat boya sade renk boya ile duvarımıza atmalıyız. En son katı simli boyamız ile yapıyoruz. Bu şekilde dekoratif bir görüntü elde etmiş olacağız. Eğer ben bunlarla uğraşamam derseniz direk olarak yapı marketlerden simli boya alıp direk olarak boyayabilirsiniz. İki şekilde de çok güzel bir görünüm elde edeceğinize inanıyorum. Simli boya uygulaması cep yakmayan bir uygulama olmaması ve ev dekoru-muzda inanılmaz bir fark katacağı için evinde, ofisinde değişiklik isteyenler için ideal bir seçim olacaktır.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ