Dekor Style

İstikbal Kanepe Takımları ve Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Evlerde yemek ve oturma odalarında kullanmak, ofislerde ise çalışanlara ve müşterilere rahat bir ortak kullanım alanı sağlamak için odanın; evin ve ofisin dokusuyla uyumlu bir kanepe takımı olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Yeteri kadar oturma alanı sağlayan, odanın genel dokusu ile uyumlu olan kanepe takımları, hem kullanışlılık hem de işlevsellik bakımından odaların ve evlerin tamamlayıcısı olacaktır. Odaların sahip olduğu alanın genellikle büyük bir çoğunluğunu kaplamasından dolayı bir dekorasyon ürünü olarak kullanılabilmekte, odada yer alan diğer eşyalar da kanepe takımına göre düzenlenebilmektedir.

Evlerin ve odaların genel boyutuna ve dokusuna göre yerleştirilebilecek ve kullanılması uygun olacak kanepe takımlarının bulunması ve satın alınması gerekmektedir. İstikbal, Türkiye’ nin neredeyse her iline yayılmış olan mağazaları ve internet satışları ile birbirinden avantajlı, şık ve rahat kanepe takımını müşterilerine sunmaktadır. Kanepe takımı satın alacak olan kişiler, evlerinin ve ofislerinin ölçülerine, kanepe takımı yerleştirilebilecek müsait alanların ölçüsüne göre kanepe takımı seçebileceklerdir. İstikbal’ in internet sitesi üzerinden, ürünlerin ne boyutlarda olduğu, ürünlerin aldıkları tüm şekiller üzerinde gösterilmektedir. Yani kanepe takımlarının açılıp kapanması sırasında da odaya uygun olup olmayacağı, internet sitesi üzerinden verilen ölçüler dikkate alınarak anlaşılabilecektir.

İstikbal Kalitesi
İstikbal, kanepe takımı ve diğer mobilyalardan satın almak, incelemek ve ürün karşılaştırmasında bulunmak isteyen kişilere, internet üzerinden birbirinden farklı modeller sunmaktadır. Yazının devamındaki kısımda aktarılacak olan kanepe takımlarında görüleceği gibi son derece kaliteli malzeme kullanılarak, işlevsel, yumuşak ve rahat dokulu, temizlenmesi kolay ürünler sunmaktadır.

Kanepe takımı satın alarak mevcut alanını en iyi şekilde kullanmak isteyen, kanepelerinin sandıklı gövdesi sayesinde eşya depolamak ve misafirlerin olduğu günlerde olduğu gibi ekstra yatak gereksinimi duyulduğu zaman koltuklarını yatak şekline getirmek isteyenler, İstikbal’ in sunmakta olduğu kanepe takımlarından faydalanabileceklerdir. Yüksek kalite standartlarında üretilen koltuk takımları arasından her türlü ortama ve odaya uygun gelecek, aranan renkte ve tarzda bir kanepe takımı bulunmaktadır. Çeşitli dokularda, şekillerde ve tarzlarda üretilen İstikbal kanepe takımları, kanepe satın alacak olan kişilerin radarına ilk sıralardan girmektedir. Kanepe takımlarında yer alan üçlü ve ikili koltuklar, kalabalık arkadaş ya da aile birleşmelerinde gerekli olan oturma alanını sağlarken sohbetin keyifli bir şekilde devam etmesine sahip olduğu konforla katkıda bulunmaktadır. Kanepe takımlarında yer alan berjerler ise gerek kitap okumak için gerekse televizyon koltuğu olarak kullanmak için oldukça uygun ürünlerdir.

Kanepe takımı almak yerine kanepe takımları içerisinde bulunan ürünleri tek başına satın almak ya da farklı kombinasyonlar şeklinde satın almak isteyen kişilere uygun teklifler bulunmaktadır. Yani yalnızca berjer satın almak isteyen bir kişi yalnızca berjer satın alabilecekken başka bir kişi iki adet üçlü kanepe ile iki adet berjer satın alabilecektir. İstikbal’ in internet sitesi üzerinden ürünlerin incelenesinde bulunulduğu zaman kampanyalı ürünlerle karşılaşılmaktadır. Kampanyalı ürünler kişilerin aradıkları kanepe takımlarının özelliklerini taşıyorsa aranmakta olan kanepe takımları daha uygun fiyatlara satın alınabilecektir.

İstikbal Kanepe Takımları Fiyatları
Güncel fiyat listesi için buraya tıklayabilirsiniz. İstediğiniz modeli seçerek fiyat listesine göz atabilirsiniz. Fiyatlar yılın belli zamanlarına göre değişiklik gösterebileceğinden en doğru sonucu resmi site üzerinden almanız gerekmektedir. Bu resimlerde gördüğünüz modelleri İstikbal Mağazalarından detaylı olarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bu konuya ek olarak İstikbal Mağazalarında tek olarak satılan kanepe modellerini satın almak isterseniz; İstikbal Kanape Modelleri ve Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ