Dekor Style

Salon Aynası Modelleri

Salonları canlandıran büyük gösteren salon aynaları oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle salon aynası modellerini incelerken yapmanız gereken evinizin özelliklerine göre bir ayna bakmak olacaktır. Aksi taktir de alacağınız ayna size bir fayda sağlamayacak hatta salon görüntüsüne zarar verecektir.

Ev içinde biz kadınların dekorasyonuna en çok önem verdiği ve özen gösterdiği odaların başında tabi ki salonlar gelmektedir. Çünkü salonlar evin sıklıkla kullanılan odalarından biri olmakla birlikte misafirlerin ağırlanmasından dolayı dekorasyonunun önemli kat ve kat artmaktadır.

Salon dekorasyonlarında birçok ürün bulunmaktadır. En çok aksesuarın bulunduğu dekorasyonların ilkidir salonlar. Salon dekorasyonunda birçok aksesuar modeli kullanılmaktadır. Bu aksesuarlardan birisi de aynalardır. Aslında aynalar ev içindeki her odada kullanılabilmektedir. Özellikle yatak odası ve genç odalarının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Veyahutta  giriş kapısında, koridor boy aynası kullanılması son zamanların trendleri arasında gösterilmektedir.

Salon Aynası Modelleri

Birçok farklı ayna tasarımları ortaya çıktı. Bunlar arasından en güzellerini derledik. Aşağıda yer alan ilk salon aynası ağaç kesimi ile şekillendirilmiş ve ağacın kesimlerine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. İlgi odağını üstüne daha şimdiden çeken bu çam salon aynası fiyat olarak da ucuz.

salon aynası modelleri

kullanışlı salon aynası modelleri

Diğer bir örnek tasarım ise çerçeveli ve askılı salon aynası. Özellikle küçük daireler için oldukça kullanışlı. Gelen misafirlerin palto ve kıyafetlerini rahatlıkla üstüne asabilirsiniz. Misafirleri yolcu ederken de üstlerine giydikleri elbiseleri düzeltmeleri için kullanılabilecek bir aynası mevcut. Bu askılı salon aynası fiyatı değişiklik göstermektedir.

askılı salon aynası

askılı salon aynası modelleri

Aşağıda görülen dekorasyon ürünü ise tamamen parçalı aynalardan yapılmıştır.

2018-salon-aynalari

Salon dekorasyonunda aynalara yer vererek salonlarınızı daha şık ve modern bir hava katabilirsiniz. Bildiğiniz üzere farklı şekillere sahip birçok aynalar bulunmaktadır. Bu aynalar kare, üçgen, dikdörtgen ve yuvarlak şekillerde olmaktadır. Trend olacak ayna modeli ise yuvarlak aynalardır. Özellikle çerçeveli aynalar lüks ve şatafatlı görünümü ile ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra aynalar duvarlarda kullanıldığı için duvar dekorasyonunda da etkili bir rol oynamaktadır.

2018-salon-aynasi-modeli

Salon dekorasyonların ayna modeli seçmeden önce ilk olarak salonun boyutuna göre bir model seçmelisiniz. Küçük boyutlu bir salona sahipseniz daha ufak ve ideal ebatlara sahip ayna modellerine yönelmelisiniz. Eğer ki salonlarınızın boyutu büyük ise daha büyük ebatlara sahip ayna modellerine yönelebilirsiniz. Aynalar her salonda etkili olsa da farkını küçük boyutlu salonlarda daha çok göstermektedir. Küçük salonlar aynalar sayesinde daha geniş ve ferah bir görünüme sahip olmaktadır.

2018-salon-aynasi-modelleri

Kahverengi salon aynası oldukça hoş gözüken ayna modelleri arasında yer alır. Özellikle evde bulunan kırlent gibi aksesuarlar ile de kombin yapmanız durumunda daha güzel bir görsellik elde edebilirsiniz.

salon-aynalari

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ