Dekor Style

İstikbal Lambader Modelleri ve Fiyatları

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

İstikbal lambader modelleri arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli etmen ise lambaderi koyacağınız alanın lambadere uyumlu olmasıdır. Aksi taktirde sırıtacak ve güzel bir görsellikl oluşturayım derken daha kötü bir görüntü oluşturacaksınız. Birbirinden güzel renkleri ve modelleri ile son yılların en şık aydınlatma modelleri arasında en çok tercih edilen tasarımlar olarak görülen lambader aydınlatmalar, hem dekoratif bir şıklık sağlıyor hemde ışığı en sağlıklı şekilde almamızı sağlıyor. Ev dekorasyonlarında salonlarda, oturma odalarında veya evinizin gerek gördüğünüz her bölümünde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu harika ürünler, değişik tarz dekorasyonlar için oldukça farklı modellerde tasarlanarak farklı zevklere ve farklı tarzlara en estetik tasarımları ile dekorasyonlara ışık tutan aydınlatmalar olarak göz dolduruyor.

Ev aydınlatmalarında son yıllarda oldukça değişik ve kullanışlı ürünler tasarlanarak evinizin her alanına değişik ve özel modelleri ile kaliteli bir aydınlanma imkanı sunuyor. Günümüzün modern dekorasyonlarında aynı alan içinde bir kaç farklı köşe tasarlanıyor bu köşelerin aydınlatmaları da farklı oluyor, örneğin sadece salonda, yemek odası, oturma köşesi ve dinlenme köşeleri değişik aydınlatmalar kullanılarak aydınlanıyor. Yemek masası üzeri için sarkıt avizeler, oturma ve dinlenme köşelerine lambader ve abajurlar, duvar aplikleri ve genel aydınlanma için de tavan avizeleri tercih ediliyor, biz sizler için dekoratif lambader aydınlatmalar arasından seçtiğimiz en çarpıcı modelleri galerimizde derledik incelemenizi tavsiye ederiz. İstikbal mobilya tarafından satışa sunulan lambader modelleri ve fiyatlarını sizler için derledik.

 

İstikbal Kanepe, Çekyat Fiyatları ve Ucuz Modelleri

Mudo lambader

 

 

Modern Mudo lambader modeli

İstikbal lambader modelleri incelediğimiz zaman eski modellerini sadece bulabiliriz. İstikbal resmi sitesinde bulamadık fakat bazı sitelerde geçmişten kalmış ürünleri bulabilir ve satın alabilirsiniz.


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Aysun Tanrıkulu dedi ki:

    Beğendiğim ürünleri satın anlamıyorum!!!

    1. DekorStyle dedi ki:

      Aysun Hanım,

      Malesef satış yapmıyoruz. Sadece Dekor Tanıtım ve Fikirleri Sitesiyiz.
      Anlayışınız için Teşekkürler.

BİR YORUM YAZ