Dekor Style

Vintage Tarzı Küçük Dekoratif Dolaplar

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Ev dekorasyonunda son yılların en çok ilgi gören tarzlarından olan Retro ve Vintage stili dekorasyonlar , geçmiş dönemlerin moda akımları olarak günümüzün dekorasyonlarında da yer buluyor . Dekorasyon da dikkat çeken tasarımlara yer vermeyi sevenlerin aksesuar , tekstil ürünü veya eski bir mobilya ile bu şıklığı evinin her hangi bir köşesinde sergilemekle tarz bir şıklık yakalamış olacaklardır . Küçük Dekoratif Dolaplar evinizin salonun dan banyosuna , mutfağından antresine kadar her alanda değişik amaçlar için kullanılabilir .

Banyo dekorasyonun da usta ellerde dekoratif bir lavabo dolabı olarak tasarlanabilir veya havlu dolabı gibi kullanılabilir . Antre de dresuar olarak zarif bir ayna ve aksesuarlar ile şık bir dekorasyon oluşturulabilir . Mutfakta ise isterseniz depolama amaçlı kullanabilir . isterseniz dekoratif bir dolap olarak en güzel tabaklarınızı , fincan takımlarınızı sergileyebilir ve mutfağınız da görülmeye değer bir şıklık yaratmış olursunuz .

Vintage Tarzı Dekoratif Dolaplar salonlarda dekoratif amaçlı olarak kullanılabilir üzeri nostaljik aksesuarlar ile süslenerek farklı ve etkileyici bir hava kazandırılabilir . Sizlerde evinizin tamamında olmasa bile bazı alanların da  Vintage stili mobilyalar ile tarz bir şıklık yaratarak dikkat çekebilirsiniz . Sizler için seçtiğimiz küçük eskitme dolap modellerini galerimizde derledik inceleyebilirsiniz .

dekoratif kucuk dolaplar


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ