Dekor Style

Mutfak Köşe Takımı Modelleri

Günümüzde ev içinde en çok kullanılan odaların başında mutfaklarımız gelmektedir. Özellikle mutfaklar biz kadınların sıklıkla vaktini geçirdiği hatta zaman zaman gerek aile fertleri gerekse misafirlerimizle birlikte kullanmaktayız. Zaman içerisinde kadınların gün içinde çoğunlukla mutfakta olmasından dolayı mutfakla birer yaşam alanı haline geldi. Ve kadınlar mutfakları daha çok bir salonmuş gibi kullanmaya başladılar. Zamanları mutfakta geçtiği için mutfaklara salon havası katacak olan televizyonlar kullanılmaya başlandı. Bunun yanı sıra mutfaklarda sıklıkla yer verilen ve trend listesinin üst sıralarına çıkan köşe takımları kullanılmaktadır. Köşe takımları salonlara şıklık kattığı gibi tıpkı mutfaklarda da oldukça hoş bir görünüme imza atmaktadır.

Mutfak dekorasyonlarınızda köşe takımı kullanmayı tercih edecekseniz dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bildiğiniz üzere mutfaklar biz kadınların sürekli iş yapıp yorulduğu bir odadır. Bu tür bir odada seçeceğiniz köşe takımının oldukça rahat ve konforlu bir yapısı bulunması gerekmektedir. Köşe takımına oturup uzandığınızda sizi rahatsız etmemeli , aksine konforu ile sizi dinlendirmelidir.  Misafirlerinizi de bu köşe takımında ağırlayacağınız için konforlu bir model seçmek ilk önceliğiniz olsun. Bunun yanı sıra dikkat etmeniz gereken hususlardan birisi de mutfak dekorasyonu, teması ve rengi ile köşe takımı arasında bir uyum olması gerekmektedir.  En çok tercih edilen köşe takımı renkleri ise kahverengi ve beyazdır.

Son zamanlarda mutfak masaları köşe takımı olarak tasarlanmaya başlanmıştır. L şeklinde bir bank, sandalye ve masadan oluşan bu masa köşe takımları oldukça popülerdir. Ve hemen hemen 2023 yılında her mutfak dekorasyonunda tercih edilecek olan bu modeller 2023 yılına damgasını vuracak gibi görünmektedir. Deri, çift renk ve desenli köşe takımları da revaçta olan diğer modellerdir.

2018-mutfak-kose-takimi 2018-mutfak-kose-takimlari kose-takimi-mutfak mutfak-kose-takimi mutfak-kose-takimi-modeli mutfak-kose-takimi-modelleri mutfak-kose-takimlari mutfak-kose-takimlari-2018


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 10 YORUM
  1. Umut dedi ki:

    4. fotoğrafta yer alan köşe takımı(Füme) nerede satılıyor,bilginiz var mı?Teşekkürler…

    1. Muhammed Kara dedi ki:

      4. Resimdeki köşe takımını istiyorum. Nasıl ve nerden alabilirim, yardım istiyorum

    2. Muhammed Kara dedi ki:

      Nerede satıldığını bulabildinmi, banada yaz

  2. Erol dedi ki:

    4. fotoğrafta yer alan köşe takımı(Füme) nerede satılıyor,bilginiz var mı?Teşekkürler…

  3. Hande dedi ki:

    4.fotagraftaki köşe takımı satışı hakkında bilgili almak istiyorum

  4. Hande dedi ki:

    Yukarıdan 4.fotagraftaki (grili) mutfak köşe takımı satışı hakkında bilgi almak istiyorum

  5. Muhammed Kara dedi ki:

    4.resimdeki köşe takımı nerede yapılır, kim satar, yardım edin

  6. Nurten dedi ki:

    4. Fotoğraftaki köşe takımı çok güzel.

  7. Aliye dedi ki:

    4.fotodaki grili köşe takımı hakkında bilgi alabilir miyim nerde satılır hangi mağaza yada marka nedir

  8. Meryem ekin dedi ki:

    4. Fotoğraftaki mutfak köşe takımını nerden alabilirim

BİR YORUM YAZ