Dekor Style

Bohem Tarzı Yatak Odası Dekorasyonları

Evlerimizi dizayn ederken bazı tarzları benimseyerek hareket ederiz. Biliyorsunuz ki günümüzde dekorasyon giderek gelişmiş ve birçok dekorasyon tarzı ortaya çıkmıştır. Bu dekorasyon tarzlarından birisi de Bohem tarzıdır. Bohem tarzı daha önceki yıllarda ortaya çıkmış ve popüler olmuştu. Bu tarz yeniden gündeme gelerek 2023 yılında da adından sıklıkla söz ettireceğe benziyor.

Bohem tarz genellikle nostalji bir tarz sanılmaktadır. Aslında sanıldığı gibi değildir. Bohem tarz eski ve nostaljik eşya ve renkleri günümüze modernize ederek yansıtılan bir tarzdır. Bu tarzda genellikle birçok canlı renge yer verilmiştir. Rengarenk bir görünüm oluştuğu gibi bu tarz sade ve açık renklere de yer verilerek huzurlu bir ortam oluşması güdülmüştür. Bohem tarzı ev içerisinde en çok salon ve yatak odalarında görmekteyiz. İnsanların sıklıkla tercih ettiği yerlerden birisi olan yatak odasında bohem tarz oldukça şık ve hoş bir görünüm oluşturmaktadır.

Bohem tarzının yansıtıldığı yatak odası dekorasyonlarında şıklıktan ziyade konfor ve rahatlık ön plandadır.  Bu tarz yatak odalarında geniş veya yuvarlak konforlu yatak modelleri seçilmektedir.  Bunun yanı sıra yatak odasında kullanılan perde, halı ve nevresim modellerinde canlı ve huzur veren renkler tercih edilmektedir. Ayrıca Bohem tarzı yatak odası dekorasyonlarında  doğallık ön plana çıkan bir diğer unsurdur. Doğal bir görünüm için doğallık yansıtan ürünler  tercih edilmelidir. Ve Bohem yatak odası dekorasyonlarında birçok aydınlatıcı bulunmaktadır. Ferah ve geniş bir görünüm için doğru noktalarda yeterli sayıda aydınlatıcı kullanmalısınız. Bohem tarzı yatak odalarında desenli ürünlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle çiçek, kuş ve geometrik desenlerin bulunduğu ürünler Bohem tarzına oldukça kolay bir şekilde uyum sağlayacaktır.

2018-bohem-yatak-odalari 2018-bohem-yatak-odasi 2018-bohem-yatak-odasi-dekorasyonlari bohem-yataklar bohem-yatak-odalari bohem-yatak-odasi bohem-yatak-odasi-2018 bohem-yatak-odasi-dekorasyonlari bohem-yatak-odasi-dekorasyonu


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ