Dekor Style

Siyah Duvar Kağıdı Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Duvar dekorasyonları için üretilmiş yüzlerce seçenekten biri olan duvar kağıdı uygulamaları , renkleri , desenleri, dokuları ve özellikleri ile mekanların duvarlarına tarz yaratan bir şıklık ve rahatlık sağlar. Beyaz ve açık renklerin fon olarak tercih edildiği duvarlar da siyah rengin asil ve modern etkisini de aynı şıklıkta yaşayabilirsiniz. Siyah renk bir duvarın üzerine asılan bir tablo veya ayna açık renk duvarlara oranla çok daha etkileyici bir hava kazandırır. Düz siyah bir duvar kağıdı veya kendinden desenli bir model özellikle fon olarak tercih edildiği takdir de tüm mekana zarif ve asil bir hava katacaktır.

Klasik veya modern tarz desenler siyah rengin tonları ile büyüleyici bir güzelliği evinizin veya ofisinizin duvarlarına taşıyarak dekorasyona göz alıcı bir şıklık katarak hayranlık uyandıracaktır. Duvar Kağıtları kullanılacak alanların özelliklerine uygun bir çok farklı seçeneği ile isterseniz banyo ve mutfaklara suya dayanıklı kağıtlar ile kullanım kolaylığı sağlayabilir. Boyaya oranla çok daha sağlıklı olan kağıt kaplamalar ısı ve ses yalıtımı görevi de görerek evinizi çok daha sıcak ve keyifli bir hale getirecektir.

Yıllarca hiç sorun yaşamadan kullanabileceğiniz yeni trend duvar kağıtları silinerek veya yıkanarak temizlenebilir veya isterseniz boyayabilirsiniz. Sizler için seçtiğimiz en güzel duvar kağıdı modelleri galerimiz de inceleyerek en güzeline karar verebilirsiniz.

 

siyah modern duvar kagitlari

Siyah duvar kağıdı evlere farklı bir tasarım katmaktadır. Bu nedenle siyah duvar kağıdı seçimi yaparken dikkatli olmak gerekir. Siyah olması bu sefer odanın aşırı karanlık olmasına sebep olabilir. Siyah duvar kağıdı modelleri arasından tarzınıza uygun modeli seçebilirsiniz.

 

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ