Dekor Style

Sıradışı Dekoratif Büyük Duvar Saati Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Ev veya ofis dekorasyonunda ilginç , sıra dışı ve yenilikçi tasarımları kullanmayı sevenlerin çok beğeneceğine emin olduğumuz , Dekoratif 2023 Büyük Duvar Saatleri hakkında bilgi vermeye çalışacağız . Bu şık saatleri kullanmak için ille de çok büyük ve geniş alanlara ihtiyacımız yok , sadece dekoratif olarak bile inanılmaz ilgi çeken yeni moda saatler , duvarda tek aksesuar olarak kullanılırsa çok daha etkileyici bir görünüm kazanacaktır.

Saatler sadece zamanı göstermekle kalmayıp farklı tasarımları ile de dekorasyona inanılmaz bir şıklık kazandırıyor . Ev Aksesuar tasarımları arasında saatler ilk sırada sayılabilir , nostaljik eskitme saatler , ahşap modelleri ve ferforje tasarımlı modelleri ile de ilgi toplayan duvar saatleri bazen en şık hediye olarak ta tercih edilebilir .

Ev dekorumuz için duvar saatimizi seçerken özellikle nelere dikkat etmeliyiz?

  • Duvar saatimizi alırken evimizin dekor stiline uyum sağlayan çizgi ve renklere uyum sağlamasına ve dekorasyonunuzu tamamlayıcı niteliklere sahip bir saat seçilmelidir.
  • Paslanmaz kaliteli bir malzemeden yapılmış olmasına, dayanıklı olmasına, ufak tefek alacağı darbelerde kolayca ezilmemesine dikkat etmeliyiz.
  • Duvarımızda saatimizi takacağımız yerin ölçüleri önemlidir. Duvar saatimizi satın alırken takacağımız yerin ölçülerine uygun mu değil mi dikkat etmeliyiz. Eğer bolca yerimiz var ise büyük duvar saati gerçekten dekorumuzda fark yaratacaktır.
  • Duvar saatlerinin sesinden rahatsız oluyorsanız sessiz bir mekanizması olan saat tercih etmeliyiz. Bunu satın almadan önce mutlaka satıcıya sormalıyız.

Sıradışı Büyük Duvar Saati Modelleri kullanmak istediğiniz mekanın dekorasyonu ile uyumlu ve tamamlayıcı olmalıdır , bu sebepten seçim yaparken son derece dikkatli ve titiz davranmalısınız . Sizler için seçtiğimiz en şık duvar saatlerini galerimizde incelemenizi tavsiye ederiz .

dekoratif buyuk saat tasarimlari

yeni moda buyuk saat modelleri

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 15 YORUM
  1. tülin dedi ki:

    bu büyük sıradışı duvar saatlerini nereden temin edeceğiz onu anlayamadım. Sizin satışınız var mı. örneğin büyük roma rakamları ile zamanların gösterildiği içi boşluk olan duvar saatinden istiyorum.

  2. Muzaffer dedi ki:

    Bu saat leri nasıl alabiliriz yardım olurmusunuz bi verirseniz sevinirim ….

  3. Sarah Dincar dedi ki:

    Merhaba,

    resim 16/16 ne kadar ve saatin ölçüleri nedir?

  4. Gülay dedi ki:

    Bu saatleri nereden temin edebiliriz ölçü ve fiyatları nelerdir bilgi alabilirmiyiz

  5. Cemalettin Tombuloğlu dedi ki:

    Bu saatleri nereden temin edebileceğiz

  6. gaye dedi ki:

    bu saatleri nereden alabilir

  7. baroi dedi ki:

    Bu saatler nerede satılıyor gerçekten ilginçmiş bizde bulursak satmak isteriz

  8. REFİKA ATABAY dedi ki:

    bu saatleri nerden satın alabiliriz int satış varmıdır…

  9. DekorStyle dedi ki:

    Refika Hanım, Merhaba,
    Daha çok dekor amaçlı kullanılan bu büyük saatler yani bu sitemizdeki modeller yabancı dekor marketlerde mevcut fakat geçen hafta gezdiğim bir kaç dekorasyon yapı marketlerinde bu modellerden gördüm. yani artık Türkiye dede bu tarz modeller var. selamlar,

  10. demet dedi ki:

    Güzel saatler

    1. DekorStyle dedi ki:

      Teşekkürler Demet Hanım.

  11. Aynur dedi ki:

    Saatler guzelde neden fiyat yok satışmi yok

    1. DekorStyle dedi ki:

      Aynur Hanım, Merhaba,
      Maalesef satışımız yok. Sizin için satılan yeri araştırabiliriz.
      Anlayışınız için teşekkürler.

  12. Şevki Akbulut dedi ki:

    Aynur hanım merhabalar, butikurunler’ olarak dekorstyle.net’ in bizlere sunmuş olduğu değerli bilgilerin arasında yer alan görsellerdeki tüm ürünlerin satışını uygun fiyatlara yapmaktayız, üstelik ücretsiz kargo ve 5’yıl garantilidir tüm ürünlerimiz eğer sizlere yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere internet sitemiz
    https://www.butikurunler.com ziyaret edebilirsiniz.

    1. Şevki Akbulut dedi ki:

      Tülin, sarah, gülay, gaye, baroi, refika hanımlar ve muzaffer, cemalettin beyler’ dekorstyle’ nin bizlere sunmuş olduğu detaylı bilgilerden sonra merakınızı gidermek amacı ile görsellerde bahsedilen ürünleri aynı zamanda yukarıda vermiş olduğum internet sitemizden satın alabilirsiniz.
      https://www.butikurunler.com

BİR YORUM YAZ