Dekor Style

Birbirinden Güzel 11 Varaklı Duvar Aynası

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Dekorasyonda genel de aksesuar olarak görülen aynalar aslında son derece gerekli eşyalardır , iyi görünmek adına her zaman baktığımız aynalar dekorasyonda zarif bir şıklık sağlamanın yanın da en en etkileyici dekorasyon hileleri olarak ta kullanılır . Mekanları olduğundan çok daha büyük gösterecek devasa aynalar , az ışık alan alanlar için de oldukça etkileyici bir rol oynar . Biz sizlere bu makalemiz de duvar dekorasyonlarına çerçeveleri ile estetik bir güzellik kazandıracak küçük ve dekoratif Varaklı Duvar Aynası Modelleri ni anlatmaya çalışacağız .

Eskiden sadece klasik tarz dekorasyonlarda kullanılan oymalı ve altın varaklı aynalar günümüzde modern tarz dekorasyonlar için de kullanılarak değişik bir şıklık sağlanıyor . Ev Aksesuar modelleri arasında belkide en dikkat çeken tasarımlar olarak görülen aynalar , evimizin her alanında kullanılarak duvarlarda tarz bir şıklık yaratır . Gösterişli çerçeveleri ile her tarz dekorasyonda dikkat çekmeyi başaran klasik tarz varaklı duvar aynaları , el oyması göz kamaştıran altın renkli tasarımları ile büyük bir ilgi görüyor .

Evinizin duvarlarında göz kamaştıran muhteşem bir ayna ile etkileyici bir dekor oluşturarak tüm dikkatleri bu noktaya çekebilirsiniz . Sizler için seçtiğimiz Birbirinden Güzel Varaklı Aynalar galerimizde sizleri bekliyor , evinizin duvarlarında kaliteli bir şıklık yaratmak istiyorsanız incelemenizi öneririz .

varakli oval duvar aynasi


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Dilek dedi ki:

    Bu aynayı nasıl alabilirim

    1. Anonim dedi ki:

      Dikdörtgen varak ayna fiyatı ne acaba

      1. Dekor Style dedi ki:

        3000tl civarında efendim

BİR YORUM YAZ