Dekor Style

Renkli Dekoratif Şifonyer Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Evinizin dekorasyonuna küçük ve etkileyici bir hava katmak isterseniz şifonyer tasarımı mobilyalar tam aradığınız ürünler olabilir . Günümüz de sadece yatak odalarında kullanılmayarak evinizin her alanın da şıklık yaratan bu küçük mobilyalar , tıpkı dresuarlar gibi üzerine yerleştireceğiniz aksesuarlar, tablolar , çiçek vazoları , resim çerçeveleri , biblolar ve aynalar ile en unutulmuş köşelere hayat verebilir . Asıl amacı yatak odaların da içine çamaşırlar , üzerine de aksesuarlar ve abajurlar konan Dekoratif Şifonyer Modelleri yeni sezon da renkleri ve desenleri ile de oldukça dikkat çekiyor .

Son bir kaç sezondur büyük bir ilgi gören eskitme mobilyalar şifonyer tasarımlarına da son derece estetik bir hava kazandırmış . Retro ve vintage stili şifonyer modelleri , pop- art tasarımlar , klasik tarz ahşap modeller bu sezonun da en popüler modelleri olarak dikkat çekiyor . Evinizin Dekorasyon stiline uygun bir şifonyer seçerek , küçük bir parça ile büyük bir şıklık yaratabilirsiniz .

Sizler için 2023 Renkli Şifonyer Modelleri arasından seçtiğimiz en güzel modelleri galerimiz de inceleyerek evinizin en sessiz ve en sakin köşelerini canlandırabilirsiniz .

siyah modern sifonyer


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ