Dekor Style

İçinizi Isıtacak Otantik Ev Dekorasyon Önerileri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Farklı tarz dekorasyonlar evinizin geneline uygulandığı zaman fazla ağır gelebilir , bizim kültürümüze en yakın ve en çok tercih edilen şark stili dekorasyonlara bakıldığında , evinizin bir odası veya bir köşesi olarak görüyoruz .

bildiğiniz üzere ev dekorasyonu son zamanlarda giderek önemi arttırmaktadır. Ve bu nedenle birçok farklı türde ev dekorasyonları bulunmaktadır. Ancak bu ev dekorasyonlarını evinizin her odasına uygulamaktansa her odanıza farklı bir dekorasyon tarzı uygulamanız daha modern ve şık olacaktır. Evlerde kullanılan dekorasyon tarzlarından birisi de otantik ev dekorasyonudur. Otantik tarz evlere katmış olduğu sıcak ve canlı hava nedeniyle insanlar tarafından çok beğenilmekte ve sıklıkla tercih edilmektedir. Otantik ev dekorasyonu evinizin hemen hemen her odasına uygun durumdadır. Dilerseniz yatak odanızda veyahutta oturma odanızda ya da banyonuzda bu tarzı benimseyebilirsiniz. Yapılan araştırmalara göre en çok yatak odası ve salonlarda tercih edilen otantik ev dekorasyonunda genellikle canlı ve pastel renkler kullanılmaktadır. Ayrıca birden fazla renk kullanılan bu odalarda çiçek tarzı aksesuar kullanımı da oldukça fazla yaygındır. Ayrıca otantik ev dekorasyonu tarzında duvarlarda tablolar ve eski,yeni fotoğrafların bulunduğu çerçevelere yer verilmektedir. Böylelikle ailenizle veyahutta sevdiklerinizle,misafirlerinizle otantik ev tarzını uyguladığınız odada daha sıcak sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Yatak odanızda da bu tarzı benimseyerek daha dinlendirici bir hava yaratabilirsiniz.

Otantik Ev Dekorasyonu modellerini de genel olarak değil de sadece evinizin bir odasına uygularsanız sonuç çok keyif verici olacaktır . Örneğin yatak odanız , oturma odanız ve salon dekorasyonunda sadece sevdiğiniz tasarımları kullanarak Dekorasyon da tarz bir şıklık yakalamış olacaksınız . Farklı kültürlere ait tasarımları seviyorsanız doğu ve uzak doğu kültürlerinin izlerini taşıyan değişik eşyaları kullanarak mekanlara etkileyici bir hava kazandırabilir ve dekorasyonu çok daha estetik gösterebilirsiniz . Kilimler , desenler , renkler , mobilyalar evinizde istediğiniz havayı yaratmanıza yardımcı olacaktır , Sizler için seçtiğimiz en güzel İçinizi Isıtacak Ev Dekorasyon Önerileri galerimizde sizleri bekliyor incelemenizi öneririz .

Son zamanlarda insanlar tarafından sıklıkla tercih edilen otantik ev dekorasyonu şimdi bir de fotoğraflar eşliğinde inceleyelim.

Otantik sark Odasi

etnik dekorlu evler


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ