Dekor Style

İstikbal Mobilya Çocuk Odası Modelleri

 Resim Galerisi için Buraya Tıklayın

Rengarenk ve cıvıl cıvıl İstikbal çocuk odası takımı için birbirinden eğlenceli ve güzel mobilyalar tasarlayan İstikbal Mobilya, çocukların odalarında geçirdikleri zamana kalite ve şıklık kazandırarak ,dekorasyonu üst seviyelere yükselterek büyük bir beğeni kazanmıştır.Çocukların odalarının dekorasyonu oldukça farklıdır,hem yatak odası,hem oturma odası,hemde ders çalıştıkları alanlar olan çocuk odaları,bazende arkadaşları ile keyifli anlar yaşadıkları alanlardır. İstikbal Çocuk Odaları çocukların ihtiyaç duyacağı her türlü konforu düşünerek en kaliteli en kullanışlı en dayanıklı ve en güzel olanı tasarlayarak çocukların beğenisini kazanmayı başardı.

Kız çocuk odaları ile erkek çocuk odalarında bazı farklılıklar bulunmaktadır,örneğin kız çocuk odalarında makyaj masası ve cibinlikli karyolalar bulunurken,erkek çocuk odalarında da arabalı ve oyun alanlı modeller bulunuyor.Ranzalı yatak odalarında veya tek kişilik oda takımlarında fonksiyonel özellikler bulunuyor ,yatıya kalacak arkadaşlar için yedek bir yatak yatakların alt kısımlarında bulunarak çocuk misafirleri sorun olmaktan çıkarıyor.Sizlerde çocuklarınız için yeni ve eğlenceli bir yatak odası almayı düşünüyorsanız bu sezonunda en başarılı isimlerinden biri olan İstikbali tercih etmenizi öneririz.

İstikbal Çocuk Oda Takımları Fiyatları

Firmanın sürekli olarak ürettiği ve uyguladığı yeni tasarımlar ile ortama ayak uydurabilen her yaşa uygun çocuk odaları bulunuyor. Sizin de çocuğunuzun tarzı ve beğenisine uygun modeller den birini seçerek en iyi şekilde takımını alabilir. Ders çalışma masası, berjiyer, çocuk çalışma koltuğu ve benzer özellikler ile birbirinden farklı seçeneği bir arada bulabilirsiniz.

İstikbal Genç Kız Odası

Kızların beğendiği renkleri hepimiz biliriz. Fakat bunun yanı sıra kızlar şık görüntüye sahip modelleri istiyorlar. Bu nedenle pembenin yanı sıra pudra pembesi gibi renklerin hakim olduğu kız odası modellerini seçmek daha mantıklı geliyor. Hatta tasarım olarak ise İngiliz stiline sahip modeller en çok tercih görenler arasında olduğunu belirtmekte fayda bulunuyor. Fiyatları incelendiği zaman çok yüksek fiyatlara sahip olmadığını görmekteyiz.

istikbal-2014-çocuk-odası-modelleri

İstikbal Genç Erkek Odası

Erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer birçok model bulunmaktadır. Deniz modelleri, kaptan modelleri, araba modelleri, savaş modelleri aklınıza gelebilecek her türlü savaş ve oyun kahramanlarını sayabiliriz. Aşağıda yer alan modeller arasında erkekler için önemli olan modelleri inceleyebilir ve de size uygun olan türü seçebilirsiniz.

İstikbal-Mobilya-Genç ve genç-Odası

İstikbal-Modern-Ranza-Modeli

istikbal-ranza-modelleri

İstikbal Arabalı Yatak Fiyatları

Özellikle erkek çocuklar için tasarlanmış olan bu model çocuk odası vazgeçilmezleri arasındadır. Hangi çocuk bir F1 pilotu olmak istemez ki? Bu nedenle her çocuğun bir hayali durumunda ki arabalı yatak fiyatları oldukça uygun fiyatlardan başlıyor. Aşağıda gördüğünüz arabalı yatak fiyatı 995 TL dolaylarında. Şuanda belirtilen fiyat güncel fiyat olup her saniye fiyatta değişiklik gözlenebilir.

İstikbal Arabalı Yatak

İstikbal Arabalı Yatak Fiyatları 995 TL den başlıyor

İstikbal mobilyanın şuanda satışta olan genç odası modelleri

  • Lauren Genç Odası Takımı
  • Gallery Genç Odası Takımı
  • Rosalina Genç Odası Takımı
  • Baron Genç Odası Takımı
  • Gold Genç Odası Takımı
  • Perla Genç Odası Takımı
  • Palet Genç Odası Takımı
  • Vintiga Genç Odası Takımı
  • Santino Genç Odası Takımı
  • Side Genç Odası Takımı
  • Flora Gebç Odası Takımı
  • Trend Genç Odası Takımı

Belirtilen bu genç odası takımlarının içeriği ise

Seçime göre 3 kapılı gardrop, yatak başlık, karyola, çalışma masası kitaplığı, çalışma masası, komidin, ranza, şifonyer olarak detaylandırılabilir.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ